Ca sa nu va suparati nici voi pe mine si nici eu pe voi, am decis sa impun un mic set de reguli menit sa va tina (respectiv sa ma tina) sub un minim control al decentei si al bunului simt. Nu imi place sa fiu acuzat fara argumente sau dovezi clare, si nici injurat fara un motiv concret. De asemenea, nu imi spal rufele in public, deci daca chiar ai ceva cu persoana mea, de preferat ar fi sa-mi trimiti un mail (vezi pagina Contact).

Reguli

  1. Nu aprob si nu ofer explicatii celor ce posteaza comentarii care sa contina injurii (nefondate, evident), link-uri plasate special pentru SEO sau spam, si asa mai departe. De asemenea, nici nu aprob comentariile ce instiga la violenta (fie ea si verbala), lucruri valabile atat pentru trackbacks cat si pentru pingbacks.
  2. Inteleg sa ai ceva cu mine si sa ma injuri la tine pe blog (sau pe alte blog-uri). Daca tot o faci, din bun simt iti spun: nu comenta aici.
  3. Acest blog se supune regulilor bunului simt, logicii, iar cand primele doua nu functioneaza, fortei! Nu ma doare mana sa banez dupa IP!
  4. Comentariile cu adrese de email ce-mi par a fake nu vor fi aprobate. Daca link-ul mi se pare pus pentru SEO, il voi sterge.
  5. Scopul meu, cat si al vostru, este sa ne simtim bine: eu povestindu-va; voi citindu-ma.  Respectati aceste reguli si in ceea ce ma priveste, totul este in regula!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *