Xbox One nu porneste? Problema e de la Xbox Live! – George Ginghina

Xbox One nu porneste? Problema e de la Xbox Live!

Ai un Xbox One, Xbox One S sau Xbox One X? Ai incercat sa te joci dar de cateva ore tot ce vezi este un ecran negru? Oh well, asta am patit si eu. Nu-ti fa griji, nu ti s-a stricat consola. Problema provine de la Xbox Live Core Services ceea ce face, somehow, ca tu sa nu iti poti utiliza consola absolut deloc.

Situatia pare grava mai ales datorita faptului ca daca accesezi pagina Xbox Live Status aceasta nici macar nu se incarca. Eu cel putin intampin urmatoarea eroare:

xbox live status

Dar cu toate astea, nu va faceti griji! Consola voastra nu a suferit nici un fel de damage la nivel de hardware. Problema este, intradevar, grava, dar provine de la serviciile Xbox Live ceea ce, din pacate, face consola inutilizabila la momentul actual.

Cei de la Microsoft comunica in mod constant update-uri prin contul oficial de twitter @XboxSupport.

 

In urma cu 25 de minute reprezentantii Microsoft au anuntat ca problema a fost identificata si ca echipele lucreaza intens la remedierea acesteia.

 

As dori totusi sa mentionez ca in mai bine de 10 ani de cand ma joc pe Xbox (atat pe 360 cat si pe One) nu am intampinat niciodata o astfel de problema. Sunt extrem de curios sa aflu care a fost cauza totusi… Nu m-ar mira sa aflu ca a avut loc un atac informatic la fel cum a suferit si Sony in urma cu cativa ani.


LIVE UPDATES:

21:52 – Anumiti utilizatori din SUA, Marea Britanie si Belgia isi pot folosi consola in momentul de fata. Cel mai probabil problemele incep sa se remedieze. Pagina Xbox Live Service Status este inca down.

22:15 – Pentru mine cel putin problema a fost remediata. Alti utilizatori inca nu se pot conecta.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.