Dan Badea este noul prezentator al emisiunii iUmor – George Ginghina
serban copot dan badea iumor

Dan Badea este noul prezentator al emisiunii iUmor

iUmor este una dintre cele mai populare emisiuni de tip concurs din Romania. Lider de audienta in serile in care se difuzeaza, iUmor a inceput deja filmarile pentru sezonul cu numarul 6.

Noul sezon insa vine cu o schimbare majora la nivelul prezentatorilor. Daca pana de curand, co-prezentatorul lui Serban Copot era Vlad Grigorescu, magicianul care a reusit chiar sa castige primul sezon, in sezonul cu numarul 6 cel de-al doilea prezentator va fi nimeni altul decat Dan Badea.

Un cunoscut personaj pe scena stand-up-ului autohton, Dan Badea a mai fost la iUmor in repetate randuri, din postura de invitat. Acum insa, Badea se alatura echipei iUmor on a permanent basis.

E altfel să fii musafir, am mai fost de trei ori invitat, dar din ipostaza de gazdă trebuie să te pregătești, să stai acolo, să cureți după oaspeți, să ai grijă de toți. Nu cred că am stat jos deloc, dar abia acum mă resimt

a declarat Dan Badea pentru PaginaDeMedia.ro

Intr-o emisiune in care stand-up-ul este elementul principal, este bine sa vedem ca exista si o figura care cunoaste fenomenul, chiar si din postura de prezentator.

Mult succes, Dan Badea!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.