Cum alegi un fotograf de nunta? – George Ginghina

Cum alegi un fotograf de nunta?

Nunta este, fara indoiala, unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui om. Din acest motiv, cred ca sunteti de acord cu mine cand spun ca imortalizarea acestor momente este deosebit de importanta si trebuie facuta de catre un profesionist in adevaratul sens al cuvantului. Ceea ce multi nu iau in calcul este ca nu orice fotograf ar fi potrivit pentru un astfel de eveniment asa cum nici orice sofer random nu este potrivit pentru a pilota o masina de Formula 1.

Din punctul meu de vedere, cel mai important pas in alegerea unui fotograf de nunta este, fara indoiala, research-ul. Stiti voi, momentul acela in care stai si suni prietenii, cauti pe internet, arunci o privire pe Facebook pe la alti prieteni recent casatoriti, etc. pentru a vedea cine se ocupa cu astfel de servicii in primul rand. Pasul urmator este verificarea portofoliului fiecaruia dintre ei pentru a vedea cine iti place cel mai mult cum lucreaza. Aviz fotografilor! Ar fi bine ca prezenta voastra online sa fie cat de cat ok astfel incat sa vada lumea ce si cum stiti sa faceti.

Mai nou, am observat un trend cu cabina foto care, de ce sa nu recunosc, mi se pare o idee foarte draguta pentru invitati. Din cate am inteles, unii fotografi poseda asa ceva deja, altii nu. In schimb, o cabina foto poate fi inchiriata la un pret rezonabil.

Cel mai mare avantaj al cabinei foto este ca pe langa amintirea frumoasa a nuntii tale, oferi si ceva material invitatilor la plecare, care sa le aduca aminte cu bucurie si sa marcheze momentul intr-un mod inedit. Eu personal, chiar mi-as dori asa ceva la nunta mea numai pentru a putea face cateva poze la caterinca cu baietii de care sa radem peste ani.

Voi ce parere aveti?

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

2 comments On Cum alegi un fotograf de nunta?

  • Sunt foarte multi fotografi pe piata de la noi. Cel mai bine iti alegi fotograful prin recomandari sau daca nu ai recomandari te interesezi temeinic. Verifici daca va “pupati” in idei.

  • De fotograful de nunta depinde imortalizarea celor mai frumoase momente asa ca este destul de important sa faci alegerea corecta!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.