Facebook nu va mai permite adaugarea automata a utilizatorilor in grupuri – George Ginghina
facebook groups

Facebook nu va mai permite adaugarea automata a utilizatorilor in grupuri

In urma unui update efectuat la nivel de platforma, cei de la Facebook au decis sa schimbe abordarea in ceea ce priveste adaugarea prietenilor in grupuri. Pentru cei ce nu stiu, inainte de acest update adminii puteau sa adauge un numar nelimitat de prieteni de pe contul lor personal intr-un grup.

Cati dintre voi nu v-ati trezit cu postari in feed de la cine stie ce porcarii de grupuri? Eu am patit-o de multe ori si m-am saturat sa imi tot dau singur remove de fiecare data.

Ei bine, de astazi nu se mai poate. De astazi, invite-ul in grupuri va functiona la fel ca si invite-ul pe pagini. Il vei putea primi, daca dai join bine, daca nu, vei mai putea primi doar un reminder.

Asta in teorie ar trebui sa limiteze posibilitatile de spam ale adminilor in ceea ce priveste grupul administrat si sa se concentreze pe a crea comunitati dezirabile, din care utilizatorii sa isi doreasca in mod real sa faca parte.

Schimbarea va incepe sa aiba efect la nivel global in urmatoarele saptamani.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

1 comments On Facebook nu va mai permite adaugarea automata a utilizatorilor in grupuri

  • Foarte bine, că, după cum zici, te trezeai în tot felul de grupuri care nu te interesau. Probabil au permis asta până acum ca să promoveze ideea de grupuri, deși eu nu cred că era cazul.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.