10500305_10202238869278446_4378259032169832273_nBun venit!

Dupa cum probabil ti-ai dat deja seama, numele meu este George Ginghina. Am 23 de ani, am absolvit Colegiul National “C. Negruzzi” din Iasi in anul 2012 si Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, specializarea Business Administration.

Am descoperit online-ul in anul 2008 cand, pentru prima data, am inceput sa scriu un blog. Ulterior, am invatat sa manipulez WordPress-ul dupa bunul meu plac, sa scriu, editez si corectez piese de continut pentru diversi, sa contribui decisiv la lansarea unui nou blog de muzica (actualmente vechi de aproape 6 ani), sa lucrez cu artisti romani (si nu numai) pe parte de promovare online, sa fiu DJ de radio si club, etc.

Prin 2010 mi-a venit ideea de a deschide o mica agentie de publicitate altfel, una bazata pe calitate in servicii, respect reciproc si orientare catre client. Am incercat, n-a mers, am lasat-o balta. In August 2013 am luat ideea din cosul de gunoi, am pus-o pe hartie, iar astfel a aparut Createvertising.

One guy, one team, cel mai mare defect al meu este ca nu am invatat inca sa atribui din sarcinile mele si altora. Lucrez la asta iar colaboratorii de la Createvertising ma ajuta intens…

Putem discuta despre tot ce inseamna start-up-uri, marketing (in special online), management, advertising, continut (pentru online sau nu), grafica, branding, social media, campanii SEO, web development, etc. In cei peste 7 ani de experienta am lucrat cu oameni simpli, artisti autohtoni, firme mici si mijlocii, start-up-uri internationale, echipe de programatori, designeri si producatori de bijuterii (suna ciudat, nu?), etc. Am invatat cate putin din toate.

Acum incerc sa inovez modul prin care se promoveaza un produs sau serviciu in mediul online. Incet, incet, ajungem si acolo…

Ai nevoie de un sfat? Scrie-mi la me@georgeginghina.com!

Vrei servicii profesionale de Online Marketing & Advertising? Intra pe createvertising.ro pentru a vedea cu ce ne ocupam. Daca iti place ceva, scrie-ne un mail la office@createvertising.ro.

Previous jobs:

  • Volunteer – ERASMUS Student Network Iasi (ESN Iasi) (Septembrie 2013 – ?!);
  • Founder & A LOT Othershighsound.ro (Iulie 2009 – Prezent);
  • Online Marketing ManagerStarterSquad (Noiembrie 2013 – Aprilie 2014);
  • Intern – Settori Relazioni InternazionaliUniversita degli Studi di Foggia (Februarie 2013 – August 2013);
  • DJRadio BZI (Noiembrie 2010 – Aprilie 2011);
  • Online Promoter & Content EditorMayavin Records (Septembrie 2010 – Decembrie 2010);
  • Content WriterSoftsailor.com (Aprilie 2009 – Februarie 2010);

This article has 2 comments

  1. Dan Reply

    Interesanta povestea ta. Ma bucur ca ai reusit sa faci ceva cu viata ta. Felicitari! Continua sa muncesti ca sa ai si mai mult rezultate. Bafta!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *