Euronews si-a lansat newsletter prin Whatsapp – George Ginghina
whatsapp

Euronews si-a lansat newsletter prin Whatsapp

In urma cu doar cateva zile, cei de la Euronews au anuntat printr-un articol pe website-ul lor ca au pornit un newsletter pe… Whatsapp. Inca de la aparitia functiei, Euronews este primul mare brand care risca si incepe sa contruiasca o audienta si prin intermediul aplicatiei de instant messaging.

Newsletter-ul va comunica cele mai importante evenimente politice din regiune, interviuri exclusive, materiale video si multe altele.

Procesul de inscriere este foarte simplu si rapid. Tot ce trebuie sa faci este sa salvezi un numar (+4915792467619) in agenda ta telefonica si sa trimiti un mesaj cu textul “start”.

Euronews iti v-a trimite ulterior un newsletter de doua ori in fiecare zi. Acesta va contine o selectie cu cele mai importante si relevante stiri din ziua respectiva. Selectia va fi realizata de catre un jurnalist Euronews.

In cazul in care te razgandesti si nu vrei sa mai primesti newsletter-ul, tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un sms cu textul “stop” la acelasi numar mentionat anterior.

Mai multe detalii aici.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.