Vrei un fier de calcat vertical? – George Ginghina

Vrei un fier de calcat vertical?

Din seria “Nu mai stiu ce sa mai faca ca sa faca bani!” avem astazi un produs inedit: fierul de calcat vertial. Am observat, in ultima vreme, ca sunt din ce in ce mai surprins de diverse aparate electrocasnice inedite, precum acesta. Acest aspect ma face cumva sa realizez cam cat de dezinteresat am fost pana in momentul de fata de treburile casnice si de ultimele tendinte ale vremurilor.

In urma cu ceva ani, daca imi spunea cineva ca imi voi putea calca hainele direct pe umeras, ma uitam urat la el si il intrebam daca s-a tacanit. Astazi insa, n-as mai avea curajul sa o fac.

Care e avantajul unui fier de calcat vertical? Pai, din cate inteleg, nu mai suntem noi nevoiti sa scoatem hainele, sa le asezam pe masa de calcat si sa ne chinuim sa le calcam cu fierul de calcat rudimentar. Mai mult, din cate am citit, aceasta noua tehnologie este foarte prietenoasa cu orice tip de tesatura, iar datorita faptului ca acest tip de fier de calcat foloseste aburi, nu exista posibilitatea de a-ti arde, pe alocuri, hainele.

Daca ti-am trezit interesul si ti-ai dori sa afli mai multe despre acest tip de produs iti recomand sa accesezi http://fierdecalcatvertical.ro/ pentru ca acolo ai cele mai mari sanse sa gasesti toate informatiile necesare.

Aparent, conform opiniilor unor experti in domeniu, cel mai bun fier de calcat vertical ar fi Phillips Steam & Go. Acesta, din cate am observat, are un design foarte ergonomic si un pret relativ avantajos. Phillips Steam & Go functioneaza cu ajutorul unei pompe electrice care sufla abur in continuu. Acest dispozitiv are nevoie de numai 45 de secunde pentru a se incalzi inainte de a putea fi folosit. Mai mult, Phillips Steam & Go vine insotit si de o perie speciala care faciliteaza calcatul hainelor din material mai gros, precum gecile sau paltoanele.

Ti-am starnit interesul? Ma gandeam eu. In fiecare zi sunt din ce in ce mai surprins de noutatile tehnologice care apar. Vrei ca viata ta sa fie mai usoara? Accepta tehnologia pentru ca aceasta iti va facilita orice aspect personal sau profesional al traiului tau de zi cu zi.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.