Vreau o vacanta in Grecia sau Cipru! – George Ginghina

Vreau o vacanta in Grecia sau Cipru!

Pentru ai mei, acesta este al doilea an consecutiv in care isi petrec vacanta in Grecia. In primul an, nu eram in cea mai fericita situatie posibila si am refuzat sa merg si eu cu ei. In cel de-al doilea an m-am mutat la Bucuresti, m-am angajat iar situatia s-a complicat si mai tare decat era anul trecut. Acum, de ce sa nu recunosc, parca imi pare putin rau, mai ales in contextul in care eu chiar nu am fost in Grecia niciodata.

Ceea ce pot sa va spun este ca atat prima oara, cat si a doua, s-au intors deosebit de incantati de excursie, atat din punctul de vedere al tratatiei de care au avut parte acolo, cat si de infrastructura (drumuri, plaje), de oameni, de servicii, s.a.m.d.

Iar asta, de ce sa nu recunosc, mi-a trezit interesul foarte tare, mai ales in contextul in care am inceput sa arunc o privire pe batranul Google si sa vad cam cum arata locurile si peisajele de acolo. Unul dintre locurile care mi-au placut in mod deosebit este Kavala iar la un simplu search pe Google cu sintagma cazare Kavala Grecia descoperi ca, absolut contrar asteptarilor, pretul este chiar accesibil.

Mai mult decat atat, ceea ce iarasi m-a atras in mod deosebit, este faptul ca desi te-ai astepta sa fie doar statiune turistica (gen plaja, baruri si altele) exista totusi si obiective turistice ce pot fi vizitate. Astfel, consider ca poti imbina foarte usor utilul cu placutul, intr-un mod in care nu poate decat sa iti ofere satisfactie.

In alta ordine de idei, pe langa Grecia am inceput sa ma interesez din ce in ce mai mult si de Cipru, pentru ca si acolo am observat ca exista multe locuri pe care mi-as dori la un moment dat pe parcursul vietii sa le vad cu ochii mei.

Exact ca si in cazul Kavaliei, la o simpla cautare a sintagmei cazare Paphos Cipru descoperi ca oferta este deosebit de atractiva din punct de vedere financiar. Practic, cu cateva sute de euro iti poti organiza un concediu care acum cativa ani probabil ca ajungea la ordinul miilor.

Uitati-va numai la acest peisaj si spuneti-mi voi ca nu va inspira si ca nu ati vrea sa ajungeti macar o data in viata si acolo:

Dar destul despre mine! Mi-ar placea, daca aveti timp si rabdare, sa imi povestiti si voi, in sectiunea de comentarii, unde ati fost si v-a placut sau unde v-ati dori sa mergeti. Din punctul meu de vedere, numai prin impartasirea acestui tip de experiente putem descoperi locuri superbe si experiente misto.

Pana una alta ma intorc la job-ul meu de “corporatist” si continui sa visez pana la urmatorul concediu care, din fericire, chiar se anunta a fi relativ curand. Daca vreti sa fiti la curent cu ce fac, va recomand cu incredere sa intrati pe Instagram si sa ma urmariti si acolo. Nu postez neaparat des dar si cand o fac… in fine, o sa vedeti voi!

In cateva zile voi publica detalii despre un nou proiect la care am lucrat: stay tuned!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.