Vreau neaparat un Google Pixel! – George Ginghina

Vreau neaparat un Google Pixel!

Inca de cand am vazut telefonul acesta pentru prima data, parca m-am indragostit! Desi am un Galaxy S5 pe care il folosesc de aproape 3 ani si de care sunt foarte multumit, parca incep sa simt nevoia de mai multa memorie.

La capitolul design nu pot sa spun ca ma dau in vant dupa Pixel. Mi se pare foarte asemanator cu un iPhone iar chestia asta, sincer, nu imi place deloc. Faptul ca nu are buton de home fizic de asemenea ma deranjeaza iar cititorul de amprenta pe spatele telefonului nu ma incanta deloc.

In ceea ce priveste specificatiile, n-am ce sa reprosez. 4 GB de RAM pe un telefon? UAU! Pai sunt oameni care au 4 GB de RAM pe laptop si nu simt nevoia de mai mult!!!

Un alt aspect care mi se pare foarte important este ca Pixel, fiind primul telefon produs in totalitate de Google, cu siguranta este un produs realizat cu simt de raspundere. Mai mult, primeste orice update in ziua lansarii, nu 10 luni mai tarziu asa cum am patit pe parcursul ultimilor 3 ani cu cei de la Samsung.

Exista, fara indoiala, si cateva chestii care imi lipsesc. Prima dintre ele ar fi slot-ul de card micro SD. Nu mi se pare fair sa ma oblige sa cumpar o varianta mai scumpa doar ca sa nu stau eu cu panica ca vai doamne n-o sa imi ajunga spatiul. De asemenea, mi s-ar parea super misto daca ar mentiona cat ocupa sistemul de operare.

Referitor la interfata, nu sunt fan al Android-ului stock, dar ma pot obisnui cu el. Google Assistant-ul pe care il tot ridica in slavi nu ma fascineaza absolut deloc.

Vai… dar are jack!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.