Voi va interpretati visele? – George Ginghina

Voi va interpretati visele?

Nu sunt psiholog si nu am nici un fel de studii in acest domeniu drept pentru care as dori sa mentionez inca de la bun inceput ca randurile de mai jos reprezinta o parere proprie si personala (corecta in ochii unora, gresita in ochii altora) pe subiectul mentionat in titlu. Intrebarea mea este simpla: ati stat vreodata sa va ganditi cu atentie la visele pe care le-ati avut? Ati incercat vreodata sa gasiti legaturi dintre acestea si viata de zi cu zi, sa le interpretati, sa incercati sa intelegeti motivul pentru care pe parcursul somnului aveti aceste scenarii uneori deloc realiste? Eu mi-am pus problema de multe ori, si desi nu cred in paranormal consider ca uneori prin telepatie se pot realiza niste conexiuni stranse care sa ne influenteze trairile, senzatiile si sentimentele din timpul noptii.

De multe ori mi s-a intamplat sa am parte de acele deja vue-uri deja renumite, de acele trairi pe care le ai in anumite momente si pe care constientizezi ca le-ai visat anterior. Daca la inceput simteam ca o cam iau razna, ulterior am inteles ca nu trebuie sa le acord prea multa atentie pentru ca ma vor macina o buna bucata de vreme si ca nu ma voi mai putea concentra pe problemele cu adevarat importante.

Pentru cei mai pasionati, pot propune un website si anume acest dictionar de vise – cevisez.ro ce pare destul de interesant. Poti gasi cate o semnificatie pentru orice de la o apa curgatoare pana la diferite senzatii sau chiar specii de animale. Fiecare (in viziunea unora) are cate o semnificatie si poate prevesti cate o situatie, o intamplare, etc. Multi le considera folclor, insa tot multi sunt si cei care le iau in serios si le acorda importanta. Depinde de voi acum daca alegeti sa le dati crezare sau daca decideti ca este mai bine sa le ignorati…

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.