Vision Mercedes - Maybach 6 Cabriolet arata absolut fenomenal! – George Ginghina

Vision Mercedes – Maybach 6 Cabriolet arata absolut fenomenal!

Inca de mic mi-au placut masinile… Majoritatea prietenilor de familie ai parintilor mei isi aduc de mine pentru ca stiam sa le recunosc pe strada inca de la o varsta foarte, foarte frageda. Pasiunea mi-a transmis-o tatal meu, care la vremea respectiva cumpara fel de fel de reviste auto de la vremea respectiva.

Recunosc, cunostinte tehnice nu prea am. Nu ma intelegeti gresit, pot sa apreciez chestii de baza gen capacitatea motorului, numarul de cai putere, etc. dar daca ma bagati in balarii gen cuplu si altele, m-ati pierdut complet. Fiind o fire creativa, recunosc ca sunt mai pasionat de design-ul automobilelor decat de performantele acestora.

Cand am vazut Vision Mercedes – Maybach 6 Cabriolet pentru prima, vorba romanului, “mi-au picat plombele din gura” iar cine are o reactie gen “meh” sau “nu e cine stie ce” este doar un hater. Din punct de vedere al design-ului, aceasta masina este un simbol al luxului si al opulentei, sa zic asa.

Incercati sa judecati aceasta masina fara sigla. Aruncati o privire la interor, la liniile aerodinamice, la jantele spitate, la farurile si triplele ultra-inguste, la albastrul electric ce se muleaza perfect cu albul si cromul din habitaclu, etc. Dupa ce luati toate aceste elemente in calcul veti ajunge si voi la concluzia ca aceasta masina intradevar este o opera de arta!

Automobilul pe care il puteti observa in imaginile de mai sus va avea (teoretic) un motor 100% electric ce va dezvolta 738 cp – enorm!!! Aparent, autonomia sa va fi de peste 330 km. Aceasta “nava spatiala” va beneficia si de un sistem fast charge ce va permite automobilului sa-si creasca autonomia cu 100 km in doar… 5 minute!

Pe parte de performante, Vision Mercedes – Maybach 6 Cabriolet va reusi sa atinga 100 km / h in sub 4 secunde si va avea o viteza maxima de circa 250 km / h.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.