Unde ne cazam in Bucuresti? – George Ginghina

Unde ne cazam in Bucuresti?

Intre 11 si 12 martie subsemnatul era la Bucuresti. Satul fiind de comuna asta numita Iasi, am zis ca am nevoie de o schimbare, deci am plecat. Numai bine, excursia s-a sincronizat si cu niste work-related stuff de care trebuia sa ma ocup de urgenta, dar si cu un party la Romexpo (Marco Carola, Radio Slave, Herodot, Marc Antona) la care imi doream mult sa merg. Am reusit sa ma ocup de ambele, deci a fost bine!

Nu apuc sa ma intorc bine in Iasi ca primesc un mesaj pe Facebook de la fostul meu coordonator Erasmus din Italia: “Voi fi in Bucuresti in doua saptamani! Te astept la o bere.”. Ei bine, n-as prea fi avut cum sa il refuz… Omul chiar m-a ajutat in repetate randuri pe parcursul sederii mele in Foggia si ar fi fost urat din partea mea, chiar daca pe multi dintre colegii cu care am plecat i-a durut undeva. Dupa ce tocmai ma intorsesem din capitala, acum trebuia sa plec din nou.

Inainte fugeam de excursii la Bucuresti ca dracul de tamaie. In primul rand, daca stai si pui la socoteala pretul biletului de tren, cele cateva nopti de cazare, plus banii de cheltuiala de care ai nevoie, deja se schimba datele problemei. Realizezi ca poti vizita aproape orice oras din Europa cu o suma macar apropiata, deci nu reprezinta tocmai o cheltuiala chibzuita.

Daca mai ai si pretentii de cazare in centrul istoric din Bucuresti sau la niste hoteluri din Piata Unirii, deja ar trebui sa stii ca ieftin sigur nu e. Calitatea unor hoteluri precum Hotel Rin Central sau Hotel NH se observa inca de la prima privire aruncata asupra cladirii. Ambele arata foarte bine si inspira incredere, atat in servicii cat si in comfortul oferit de o astfel de camera. Totusi, odata cu asta vei mai realiza cam ce impact are o noapte la un astfel de hotel asupra bugetului tau. Unora le convine, altora nu, nu dezbatem subiectul.

In cazul in care v-am trezit interesul cu Hotel Rin Central (detalii aici) sau cu Hotel NH (mai multe informatii) va invit sa accesati link-urile anterior mentionate. Se pot dovedi mai mult decat utile in cazul unui trip spontan!

Hotel Nh Bucuresti

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.