Unde mergem in vacanta in 2016? – George Ginghina

Unde mergem in vacanta in 2016?

Turcia este o destinatie relativ accesibila pentru noi, romanii. E aproape de tara noastra, biletele de avion sunt ieftine, cursele zilnice, etc. Turcia este genul de tara pe care, fara doar si poate, trebuie sa o vizitezi macar o data pana la sfarsitul vietii. Indiferent ca esti pasionat de istorie si cultura sau iti doresti un concediu relaxant, turismul turcesc combina toate aceste elemente si rezulta intr-o experienta aproape perfecta pentru turistii din intreaga lume.

Vin in atentia dvs. cu o serie de oferte Turcia care merita luate in considerare. Prin intermediul unui calcul simplu am realizat ca un sejur in Turcia costa aproximativ la fel de mult pe cat costa si unul in Mamaia. Cu toate astea, calitatea serviciilor oferite in cele doua locatii difera de la cer la pamant. Nu neg faptul ca si in Romania ar exista servicii ALL INCLUSIVE sau ULTRA ALL INCLUSIVE… Spun doar ca este o diferenta de la cer la pamant intre serviciile de la turci si cele de la noi.

Astfel, in ceea ce priveste oferte Turcia 2016, acestea sunt variate. Indiferent ca doriti sa optati pentru un sejur in Kusadasi, Didim, Antalya, Side, Alania sau Marmaris, exista o solutie in acest sens. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti unul dintre link-urile mentionate in acest articol iar acolo, in functie de destinatia aleasa, puteti obtine si o oferta in acest sens. Preturile difera in functie de solicitarile dvs. si de bugetul pe care il aveti la dispozitie. De exemplu, un sejur de 10 zile la Concorde Resort & Spa in Antalya (Ultra All Inclusive) ajunge la doar 69 EUR de persoana pentru o zi.

Nu stiu ce parere aveti voi, dar eu sunt foarte tentat sa incerc si aceasta destinatie de vacanta. N-am fost niciodata in Antalya, dar cu siguranta mi-ar placea sa ajung candva!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.