Un tribut pentru Robin Williams – George Ginghina

Un tribut pentru Robin Williams

Robin Williams, actorul in varsta de 63 de ani, a fost gasit decedat in cursul zilei de ieri, 11 august 2014, in locuinta sa din Tiburton, California. Detaliile in legatura cu cauza mortii, maniera si circumstantele acesteia sunt inca necunoscute. Autoritatile americane cred, la momentul actual, ca Robin Williams s-ar fi sinucis prin asfixiere. Aceleasi autoritati au inceput o investigatie amanuntita pentru a putea stabili cu exactitate cauza decesului. Publicistul actorului a declarat in aceasta dimineata ca actorul suferea de un caz sever de depresie. Conform acestuia, pierderea este una tragica, subita si neasteptata.

Vreau sa incep prin a spune ca, spre deosebire de altii, mie nu imi place sa mananc rahat; nu am scris despre decesul lui Michael Jackson (pentru ca nu am fost un “mare” fan al muzicii sale) si nici despre cel al lui Amy Winehouse (pentru ca, desi avea o voce remarcabila, era si o mare consumatoare de cocaina iar asta ii justifica decesul).

Comediile, insa, mi-au placut inca de cand ma stiu iar Robin Williams este unul dintre actorii reprezentativi pentru acest gen. Nu voi minti, nu am vazut nici macar jumatate dintre filmele in care a jucat, dar il voi tine minte toata viata pentru Mrs. Doubtfire, Night at the Museum, Happy Feet, Old Dogs, Dead Poets Society (una dintre putinele sale drame, daca nu chiar singura), etc. Multe din filmele sale mi-au marcat copilaria si tot la fel de multe mi-au adus un zambet pe fata si acum, recent.

Am urmarit episod cu episod din The Crazy Ones (serial ce a debutat toamna trecuta dar care, din pacate, a rezistat doar un sezon) si am ras cu lacrimi cand l-am vazut in Friends sau Wilfred. In urma cu 2 zile, absolut intamplator, am vizionat chiar si ultimul sau film: The Angriest Man in Brooklyn.

Robin Williams trebuie amintit pentru faptul ca a fost un actor absolut extraordinar si un artist desavarsit. Robin va ramane in memoria mea pentru fiecare zambet, pentru fiecare portie de ras, pentru fiecare moment de amuzament. Este unul dintre putinii actori care intr-adevar a muncit pret de o viata pentru public, pentru noi. Ii multumesc pe aceasta cale!

Robin Williams, odihneste-te in pace!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.