Un simplu gand... – George Ginghina

Un simplu gand…

Intrucat maine urmeaza sa plec intr-un short trip la Gura Humorului am decis sa-mi planific putin cate putin planurile pentru saptamana viitoare. Ma gandeam la Sergiu si la planurile pe care le avem cu highsound.ro pentru perioada imediat urmatoare insa in loc sa ma concentrez la ce trebuie am ajuns sa imi amintesc cum mi-a influentat viata acest om. Pentru cei care nu stiau, Sergiu este vinovatul si principalul responsabil pentru fosta mea “cariera” de DJ. Se intampla undeva prin vara lui 2009, cand dupa cateva sute de recomandari de piese am decis sa fac primul meu set… si mi-a iesit!

Datorita lui am ajuns sa fac muzica si tot datorita lui am ajuns sa cunosc si sa lucrez cu atat de multe persoane din aceasta industrie. Pe unii i-am cunoscut si atat, cu altii am legat ceva mai mult: prietenii. Laur este unul dintre cei ce se incadreaza in ultima categorie. Tot Laur a cantat pe una dintre piesele lui (involuntar evident) o parte din gandurile pe care le am si eu, de ceva ani de acum.

“Am fost odata, nu eram prea cunoscut,
Acum merg pe strada si unii ma vad un increzut,
Altii-mi strang mana si-mi spun ca-i ajut,
Ca-n viziunea lor pentru asta sunt facut,
Poate asta mi-am dorit, poate asa s-a nimerit,
Poate am fost in locul bun, la momentul potrivit,
Poate am pierdut ceva, poate am jucat cinstit,
Poate am castigat deja ce ma face fericit,
Poate am ce n-am avut, si-nseamna ca m-am vandut,
Sau poate pur si simplu am facut… tot ce-am vrut!
Si asta pentru mine-nseamna mult,
Intr-o tara in care din principiu totul e urat!”

Nu este despre muzica… e despre ceea ce fac in general!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.