Uitati o agentie misto de web design din Brasov – George Ginghina

Uitati o agentie misto de web design din Brasov

In aprilie 2008 scriam primul articol pe un blog: unul hostat pe un subdomeniu de WordPress, vai de capul lui, cu o tema default si foarte urat customizata. Blogul respectiv, dupa multiple modificari si schimbari (in anumite cazuri chiar si de domeniu) urma sa devina ceea ce este georgeginghina.com astazi.

La vremea respectiva am vazut potentialul intr-o industrie in care nu multi credeau. M-am concentrat, am investit timp si (foarte multi) bani, iar astazi, 10 ani mai tarziu, sunt, cred eu, un profesionist in ceea ce inseamna marketing-ul online.

Periodic imi place sa analizez piata si sa observ cine, ce a mai facut. Exista genul ala oameni sau “agentii” care apar ca ciupercile dupa ploaie si dispar tot la fel de repede. Pe langa acestia mai sunt si cei care ofera servicii de slaba calitate, la preturi reduse, si care supravietuiesc doar datorita faptului ca romanul, prin definitie, este scartar sau cum se zice in popor, “zgarie branza”.

Cu toate astea mai exista si suprize placute, exemple de oameni sau firme care chiar fac ceva misto si la preturi rezonabile. In aceasta categorie i-as incadra pe baietii de la BrasovDesign.ro, care au un website bine pus la punct si care chiar au realizat cateva proiecte super misto in trecut.

Ceea ce chiar pot sa apreciez la ei este faptul ca nu se complica prea tare la nivel de design, ca website-urile realizate de ei sunt responsive (se adapteaza automat la orice tip de dispozitiv) si ca, din cate am observat, se concentreaza inclusiv pe page speed (durata de incarcare a website-ului), ceea ce e chiar rar intalnit la agentiile de web development din Romania.

Un website de prezentare nu trebuie sa fie complex, incarcat cu cine stie ce briz briz-uri sau sa arate intr-un anume fel. Nu, nici pe departe! Un website de prezentare trebuie sa fie simplu, sa foloseasca culori flat (placute ochiului), sa se adapteze automat dispozitivelor mobile (mai ales in contextul in care 85% din traficul care vine din retele de socializare, vine de pe mobil) si sa se incarce super-rapid (pentru ca nici unul dintre noi nu are timp de pierdut aiurea).

Asadar, daca sunteti din Brasov (si nu numai), aruncati o geana pe brasovdesign.ro si sunt ferm convins ca veti colabora cu ei in cel mai profesionist mod posibil, asa cum am facut-o si eu, la randul meu.

Daca vreti si sunteti interesati de o potentiala colaborare, baietii astia sunt de gasit chiar si pe Facebook!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.