Ubisoft prezinta primul artwork cu Far Cry 5! – George Ginghina

Ubisoft prezinta primul artwork cu Far Cry 5!

Despre seria Far Cry n-as putea spune ca face parte dintre seriile notabile pe care le-am jucat de-a lungul anilor. Nu este nici macar genul de joc pe care de abia astept sa il vad in magazine, sa mi-l cumpar si sa il joc. Imi provoaca genul acela de senzatie “meh”, in sensul ca daca chiar nu mai am nimic de jucat si tin neaparat merg pe ideea sa-i acord o sansa. Cu toate astea, nu pot spune ca primele trei titluri au fost naspa…

Dar daca exista ceva care imi place cu adevarat si pe care il apreciez la jocul acesta, acela ar fi cu siguranta artworkurile. Inca de la prima editie, departamentul artistic de la Ubisoft m-a impresionat atat prin creativitate cat si prin realizarea materialelor, atentia la detalii, etc.

Primul artwork lansat pentru Far Cry 5 este cel de mai sus. In momentul de fata, Far Cry 5 nu beneficiaza de o data de lansare in mod oficial.

 

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.