Tu gasesti utilitatea unui calorifer electric? – George Ginghina

Tu gasesti utilitatea unui calorifer electric?

Eu sunt genul de persoana care pur si simplu nu suporta frigul. Nu-mi place iarna, nu-mi place zapada, nu-mi place frigul, gheata, etc. Mie imi place sa fie vara, sa merg in tricou pe strada, sa ma bronzez la soare, sa sar in piscina si sa ma bucur de vremea frumoasa. Din pacate, traind in Romania, cam jumatate de an trebuie sa suport si ce nu-mi place, iar din acest motiv este bine sa cauti solutii din timp pentru a te adapta cat mai usor la situatiile neplacute.

Norocul meu este ca ai mei sunt exact ca si mine din acest punct de vedere, deci pe timp de iarna baga caldura cat se poate… vorba aia: orice, numai frig sa nu-ti fie! Treaba asta este ok atunci cand exista 2-3-4 persoane care locuiesc in aceeasi casa, insa atunci cand esti singur parca nu prea are sens sa incalzesti zi de zi ditai apartamentul. Nu zic nu, e placut, dar cu siguranta este si usturator la buzunar in acelasi timp.

Cu toate astea, am gasit pe net o varianta ok din mai toate punctele de vedere: caloriferul electric. Stiam de existenta lor si inainte, insa pana nu am intrat pe http://caloriferelectric.com/ sa vad exact care e oferta, nu prea m-a pasionat subiectul. Acum stau si ma gandesc din ce in ce mai serios sa fac o astfel de investitie pentru atunci cand voi locui singur.

Nu stiu cu certitudine, inca n-am facut nici un test momentan, dar tind sa cred ca un calorifer electric pe timp de iarna isi face treaba cam la fel de bine pe cat o face si unul din fonta, numai ca factura la curent, din cate inteleg, ar fi mult mai mica la curent decat la gaz.

Voi ati incercat aceasta varianta? Ce imi puteti spune? Merita sau imi bat capul de pomana? Chiar as fi foarte curios sa ascult si parerea voastra din acest punct de vedere drept pentru care va invit sa v-o exprimati prin intermediul sectiunii de comentarii din partea de jos.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.