Tu cum iti calci rufele? – George Ginghina

Tu cum iti calci rufele?

In Bucovina exista o vorba din popor care spune cam asa: “vrei, nu vrei, bei Grigore aghiazma!”. In contextul de fata, aceasta propozitie mi se pare extrem de sugestiva pentru ceea ce urmeaza sa exprim in acest articol. Practic, sintagma descrie faptul ca bietul Grigore (in cazul de fata fiecare dintre noi) nu prea are de ales si ca trebuie sa-si faca treaba indiferent ca vrea sau nu, ca are chef sau ba.

Eu, in general, nu prea sunt fan house work. Adica na, acum intelegeti si voi, cui ii place sa stea, sa se cocoate pe cine stie ce dulap si sa stearga praful? Nimanui, cu siguranta, dar trebuie facut si credeti-ma ca prefer sa fac asta in loc sa imi calc o haina. Asa de enervant, semi-periculos si mega-plictisitor ce mi se pare acest proces incat am mare noroc ca “in my household” nu prea il efectuez eu.

Dar vedeti voi care-i treaba cu tehnologia asta? Totul evolueaza. Lumea nu se mai intreaba care este cel mai bun fier de calcat… Acum vor sa afle care este cea mai buna statie de calcat! Sincer, daca m-ar lua cineva la bani marunti in vreun supermarket sa ma intrebe de statii de calcat, probabil as fi ca blondul ala din videoclipul celor de la Body & Soul (cel care zicea “hai dom’le ca n-am timp!”).

Nu ma intrebati de ce, care este diferenta dintre cele doua sau cat costa fiecare: habar nu am. Tocmai din acest motiv mi s-a parut mult mai fair sa va atasez un articol explicativ in ceea ce priveste acest subiect, ca sa nu batem campii aiurea fara sa stim despre ce vorbim, nu?

Ah si daca chiar este cineva suficient de dragut incat sa imi explice si mie cu ce e mai speciala o statie de calcat decat un fier de calcat, lasati un comment mai jos. Promit ca va raspund!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.