Tu ai alarma la masina? – George Ginghina

Tu ai alarma la masina?

Stiu ca intrebarea poate parea ciudata mai ales in contextul tehnologia a evoluat simtititor pe parcursul ultimilor ani, insa sunt foarte multi cei care cred ca inchiderea centralizata are, in acelasi timp, si functia de alarma. Ei bine, nimic mai neadevarat! Inchiderea centralizata are rolul de a inchide / deschide masina prin apasarea unui buton, alarma este dispozitivul ala de suna si face galagie atunci cand cineva ti-o forteaza.

Acum, nu ca as fi eu cine stie ce expert in alarma auto dar ca orice om, am pareri, iar blogul de fata este locul in care, evident, imi dau cu parerea. Din punctul meu de vedere, alarma la masina nu reprezinta o necesitate. De ce? Presupunem ca stai la bloc si cineva iti sparge masina: ok, cineva aude, poate chiar tu, dar pana te imbraci, pana cobori, etc. hotul e plecat de mult cu ce are de luat de la tine din masina.

In ziua de astazi, nici ei nu cred ca mai sunt indimidati ce acest dispozitiv. Stii care e, din punctul meu de vedere, cea mai buna alarma auto? Un loc de parcare inchiriat intr-o parcare privata si platita sau chiar un garaj, pentru cei ce isi permit. Pentru cei ce nu dispun de un buget pentru asa ceva, cea mai buna alarma auto o reprezinta preventia, deci nu-ti lasa obiecte de valoare, la vedere, in masina. Pentru asta ai portbagaj!

Dar daca totusi sunteti interesati de acest aspect, v-am lasat un link in paragraful anterior cu un top in ceea ce priveste cele mai bune alarme auto. Acum, nu stiu cat de bun sau rau o fi articolul, dar macar are avantajul de a prezenta amplu mai multe sisteme, cu avantajele si dezavantajele fiecaruia dintre acestea.

Eu insa va recomand sa aveti grija mare unde va parcati masina si ce lasati prin ea. Cata vreme nu exista tentatii, nici hotii nu vor avea vreun interes sa va sparga autovehiculul!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.