Toamna, bucuria comerciantilor! – George Ginghina

Toamna, bucuria comerciantilor!

Ia ca a venit si toamna, acest mirific anotimp in care unii incep scoala, in care altii incep facultatea, in care concediile se termina, in care vremea se strica, in care ne pregatim pentru cea mai nasoala perioada din an (din punctul meu de vedere, evident) si anume iarna… Ceea ce imi place este ca toamna aduce cu ea (pe langa deja cunoscutele fructe) si o multime de reduceri. Comerciantii isi freaca mainile de bucurie pentru banutii ce urmeaza sa le intre in cont, clientii se plimba zambitori prin mall-uri sau alte magazine, care mai de care cu reduceri mai tentante. Indiferent ca vorbim de rechizite sau de articole vestimentare, toamna este sezon de reduceri, sezon in care toata lumea, cu mic cu mare, cumpara cate ceva.

Pentru noi, barbatii e misto: toamna gagicile isi schimba tinutele. Si pentru ele e misto! Doar nu exista pasiune mai mare pentru o femeie decat sa mearga la shopping. Majoritatea o ard prin mall-uri, ca de, e mai misto sa impartasesti aceste momente cu prietenele care iti pot acorda un sfat. Alea mai eficiente nu-si bat capul si isi cumpara direct online. De la bluze la blugi, de la geci si pana la accesorii, de la caciuli (ca nu le pot numi altfel) si pana la deja vestitele cizmultie UGG.

Multi se leaga de ele, ca ar fi inestetice, ca ar fi butucanoase… mie imi plac, iar din cate am inteles, cica ar fi si foarte confortabile. Avem de unde cumpara cizme UGG online? Pai normal ca avem; in ziua de azi, pe internet, gasesti mai orice!

Recent vazusem ca ar exista UGG-uri si pentru barbati. Chiar daca, pana acum, am fost mai mult adeptul ghetelor, trebuie sa recunosc ca as face o incercare! Cine stie, poate anul acesta voi fi si eu in trend…

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.