The DO's and DON'Ts of Online Entrepreneurship – George Ginghina

The DO’s and DON’Ts of Online Entrepreneurship

Despre baietii (si fetele) de la The Grape am mai povestit deja in repetate randuri; stim cine sunt, ce fac, cu ce se ocupa, etc. Daca la inceput nu eram decat un aprig sustinator al proiectului, Costina m-a invitat sa fac ceva util si sa-i raspund la cateva intrebari despre mine si activitatea mea profesionala. Pe alea le-a legat ulterior intr-un “scurt” interviu, unul ce este de gasit aici. Cum feedback-ul pozitiv nu a intarziat sa apara nu avea nici un rost sa stam degeaba! Din acest motiv am acceptat invitatia Costinei de a tine o conferinta despre antreprenoriat in mediul online.

Am vorbit despre mai multe subiecte: blog-uri, continut, social media, Facebook, Twitter, Google+, etc. Ca sa facem un scurt rezumat al evenimentului pot spune ca:

  1. Am avut aproximativ 30 de participanti.
  2. Prezentarea a durat undeva in jur de o ora si 45 de minute.
  3. A urmat o parte de networking in cadrul The Grape.
  4. Majoritatea celor prezenti au fost incantati.

Tin sa multumesc inca o data tuturor celor care au participat! Repet, nu ma asteptam sa vorbesc in fata unei sali pline ochi si ma bucur enorm ca mi-ati oferit aceasta oportunitate. Faptul ca am auzit numai de bine despre prezentare nu poate decat sa ma inspire si sa ma motiveze sa continui in aceasta directie.

Multumesc tuturor pentru mesajele frumoase primite pe Facebook dupa!

P.S.: Sa nu uit sa va povestesc despre Ioana…

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

1 comments On The DO’s and DON’Ts of Online Entrepreneurship

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.