Sunteti pregatiti de Black Friday? – George Ginghina

Sunteti pregatiti de Black Friday?

Ce este Black Friday? O sarbatoare americana ce are loc imediat dupa Ziua Recunostintei in care marile magazine renunta la preturile normale si ofera reduceri substantiale in special la produsele electronice si electrocasnice.  In Romania, conceptul a fost preluat pentru prima data de catre emag in urma cu 3 ani urmand ca tot mai multe magazine sa participe si ele, ulterior, in lupta pentru cel mai bun pret.

In timp ce unii vaneaza televizoare, telefoane, laptop-uri sau alte produse similare, gandul meu zboara catre… carti. Da, ati citit bine, anul acesta voi incerca sa-mi completez colectia de carti despre Marketing, Management, PR, etc. si am de gand sa ma folosesc de Black Friday pentru a realiza acest lucru. Unul dintre site-urile care m-a ajutat foarte mult in aceasta idee a fost BlackFridayRomania.eu, iar pentru mai multe detalii va invit sa intrati aici.

Mi s-a parut foarte misto ca aici am reusit sa gasesc cu un simplu click toate magazinele online care au sau vor avea promotii de Black Friday. In loc sa stau si sa ma invart in jurul cozii, sa vad care, cum, cine si ce are, am dat un click, am vazut care e oferta, am notat ce aveam de notat si evident voi cumpara cand pretul va fi redus la maximum.

Acum, fie vorba intre noi, parca ma mananca undeva anume sa-mi cumpar si o tableta. Vreau ceva usor, relativ nou, cu o versiune recenta de Android, upgradable la 4.4, preferabil de la Samsung. In momentul de fata, singurele care imi fac cu ochiul ar fi Samsung Galaxy Note 8.0 si Samsung Galaxy Tab 3. Diferenta de pret este, totusi, semnificativa, dar cred ca alegerea naturala ar fi Note-ul.

Daca, stiu eu, ati observat vreo ofera misto la Note 8.0, va rog eu frumos nu ezitati sa-mi scrieti un mail sau sa lasati un comentariu chiar aici, la acest post.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

3 comments On Sunteti pregatiti de Black Friday?

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.