Stiti sabotii aia urati din spitale? No more! – George Ginghina

Stiti sabotii aia urati din spitale? No more!

Norocul meu a facut astfel incat sa nu ajung in spital prea des, iar atunci cand s-a intamplat, n-a fost nimic serios. In majoritatea cazurilor am mai fost doar pentru un consult de rutina pe la vreun doctor mai rasarit… Au trecut ani buni de atunci.

Sunt ferm convins ca, daca doamne fereste, ar fi sa trebuiasca sa merg din nou acum, la varsta asta, as privi problema cu alti ochi. Acum probabil ca primele aspecte pe care le-as judeca ar fi igiena, profesionalismul doctorilor, metodele de tratament, etc. Atunci insa, aveam alte probleme: ma uitam mereu pe la doctori, pe la asistente si ii analizam din cap pana in picioare.

Imi placea faptul ca unii purtau costume chirurgicale de diferite culori si incercam sa gasesc o logica in codul cromatic, asa cum deosebeam doctorii de asistente datorita stetoscopului. Am observat ca toata lumea purta halat alb, frumos, curat, dar pe langa asta ma frapa teribil incaltamintea lor: toti purtau acelasi model de saboti medicali… si erau ai naibii de urati.

Unii mai curati, mai noi, altii mai murdari, mai uzati, dar toti cei pe care ii vedeam aveau in picioare acelasi model, unul produs de Scholl daca nu ma insel. Intelegeam oarecum, cu mintea mea de copil, ca papucii aia au un scop, un motiv pentru care sunt purtati. Ma gandeam ca poate sunt confortabili, ca poate sunt preferati de majoritatea, dar de ce trebuia sa fie acelasi model si atat, atat de urat?

Ei bine, anii au trecut, eu nu mai stiu cum e prin spitale, dar stiu sigur ca taby rezolva o “dilema” pe care multi, fara indoiala, n-ar fi gandit-o dar care pe mine, la vremea aceea, m-a frapat. Baietii astia vand saboti si papuci medicali, da’ frumosi frate, colorati, cu model, etc.

Asa ca daca sunteti doctori sau asistente, va rog eu frumos, cumparati-va o pereche de saboti frumosi, preferabil diferiti de cei ai colegilor. Va garantez eu, veti iesi in evidenta in ochii unui copil asa cum eram si eu la vremea respectiva, iar acesta nu v-ar mai judeca asa cum o faceam eu atunci.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.