Stiai ca s-a lansat noul Mercedes Benz A-Classe? – George Ginghina

Stiai ca s-a lansat noul Mercedes Benz A-Classe?

Mercedes Benz A-Classe (2018) a fost prezentat publicului larg la incepul lunii februarie in Amsterdam. Noul model a primit un upgrade semnificativ in materie design, interior si functionalitati.

Design exterior

La prima vedere n-ai zice ca exista diferente prea mari intre modelul vechi si modelul nou insa atunci cand te uiti mai atent, realizezi ca masina, de fapt, a fost schimbata aproape in intregime. Botul arata mult mai agresiv acum, spatele mult mai elegant iar lateralele imi lasa impresia de aerodinamism.

Mercedes Benz A-Classe 2018

Mercedes Benz A-Classe 2018

Mercedes Benz A-Classe 2018

Design interior

Cine spune ca noul Mercedes Benz A-Classe 2018 nu arata bine, ori minte cu nerusinare, ori nu are nici o notiune despre design si bun gust. Mi se pare foarte dificil pentru un producator auto sa realizeze un model care sa se potriveste manusa oricui, indiferent ca vorbim de un barbat de 20 de ani sau de o femeie de 45 de ani.

Elegant si sleek (sa zic asa), super-mega-ultra tehnologizat, interiorul lui Mercedes Benz A-Classe pare desprins din filmele science fiction.

Mercedes Benz A-Classe 2018

Mercedes Benz A-Classe 2018

Mercedes a declarat in legatura cu acest model ca va fi capabil sa iti “invete” preferintele printr-un sistem de inteligenta artificiala.

“The new A-Class embodies the next stage in our design philosophy of Sensual Purity and has the potential to usher in a new design era,” a declarat Gorden Wagener, Chief Design Officer la Daimler AG.

Sub capota

Mercedes Benz A-Classe 2018 vine cu 3 variante de motorizare: doua pe benzina (160 respectiv 223 BHP) si una pe motorina (113 BHP). Suspensiile atat pe fata cat si pe spate au fost semnificativ imbunatatite si dispun de control electric.

Pachetul 4MATIC-all (tractiune integrala) este nu este disponibil pe modelul stock si vine la un cost extra.

Au fost incluse mai multe sisteme de asistenta pentru sofer si sisteme de siguranta, astfel incat Mercedes Benz A-Classe este o masina ce se poate conduce singura in anumite situatii.

Aceasta a 4-a generatie de Mercedes Benz A-Classe poate fi comandata incepand cu luna martie a acestui an si are un pret de pornire de aproximativ 35.000 EUR.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

2 comments On Stiai ca s-a lansat noul Mercedes Benz A-Classe?

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.