Sondaje in timp real prin Facebook Live – George Ginghina

Sondaje in timp real prin Facebook Live

In urma cu aproximativ o luna, eu si colegii mei de la Createvertising am dezvoltat un nou tip de sistem de promovare a paginii si a postarilor de pe Facebook care merge… ei bine, fenomenal! As sa incep prin a sublinia urmatorul aspect: nu zic ca ne-ar apartine ideea sau conceptul. Nu suntem noi pionierii ideii dar am vazut-o aplicata in afara si am decis sa realizam o alternativa (sau ma rog, mai multe) usor de utilizat in cadrul agentiei noastre.

1. Ce serviciu mai e si asta?

O pagina cu 1.000 de like-uri reuseste o medie de aproximativ 300 de vizualizari per postare. Noi garantam minim 50.000 de vizualizari per postare. Practic, ne ocupam de tot: realizare text + grafica, postare la intervalul orar optim, promovarea postarii, etc. si obtinem rezultate simtitor mai bune chiar si decat daca ai folosi Facebook Ads. Mai mult, pagina ta nu trebuie sa aiba un numar minim de fani, dar cu cati ai mai multi cu atat mai bine!

2. Ce obtin mai exact?

In primul rand obtii continut de calitate pentru pagina ta, dar sa zicem ca nu asta este ceea ce te intereseaza in mod special. Pe langa cei MINIM 50.000 de oameni care vor vedea postarea ta, vei obtine un numar de X like-uri (fani) la pagina, un numar de Y like-uri, love-uri, etc. (reactii) la postare, Z comentarii (tot la postare) si asa mai departe. Gandeste-te cati oameni vor auzi de tine sau de afacerea ta. Din minim 50.000 este absolut imposibil sa nu fie macar 5 interesati sa colaboreze cu tine!

3. Pot sa vad niste exemple?

Sigur ca da! Iti atasez mai jos cateva screenshot-uri ale unor postari de tipul celor de care poti avea parte si tu. Click pe ele pentru a le mari!

previewRezultat Firefox vs. Chromepreview-2
 

 

 

 

 

Primul exemplu a fost realizat pe pagina celor de la Ristretto din Iasi care s-au declarat inca de la bun inceput mega incantati de idee si multumiti de rezultate. Postarea a fost vazuta de peste 66.000 de persoane si apreciata de peste 130 de persoane.

Al doilea exemplu a fost realizat pe pagina de la Createvertising (agentia noastra) iar live-ul a fost finalizat in urma cu 30 de minute. Postarea a fost vazuta de peste 90.000 de persoane (stiu ca in screenshot apar doar 87.000 acesta fiind facut fix la finalul live-ului) si apreciata de 332 de persoane.

Al treila exemplu a fost realizat tot pe pagina de la Createvertising si reprezinta cel mai bun rezultat obtinut pana acum: reach de peste 216.000. Peste 2500 de persoane au apreciat respectiva postare.

Ca sa va faceti o idee, pagina de la Ristretto a obtinut in jur de 30-40 de noi fani in urma unui singur live. Pagina de la Createvertising insa a obtinut 500 de fani in decursul a 5 sau 6 live-uri, nu mai tin minte exact. Faza si mai misto? Dupa ce live-ul s-a incheiat, postarea va obtine mai mult reach, mai multe like-uri, love-uri, share-uri, etc.

4. M-ai convins. Vreau si eu!

Da? Ma bucur. Mai jos vei gasi datele mele de contact. As prefera sa ma contactezi telefonic sau prin e-mail, de luni pana vineri intre orele 10:00 si 18:00. Pentru a-ti oferi acest serviciu insa, voi avea nevoie de cateva chestii:

  1. Acces (drepturile de Editor sunt absolut suficiente) la pagina ta de Facebook;
  2. Doua imagini sugestive a produselor intre care facem live battle;
  3. Ora la care doresti sa incepem (se stabileste de comun acord in functie de disponibilitatea mea);
  4. (OPTIONAL – poate influenta reach-ul!!!) Criterii de targetare (sex, varsta, locatie, etc.);

ATENTIE! Fiecare postare are garantat reach de minim 50.000 cata vreme nu este targetata absolut deloc. In cazul in care doriti sa targetam, rezultatele oricum vor fi bune dar nu va oferim garantia unui numar minim de persoane care vor vizualiza postarea dvs.

5. Cat costa si cum dau de tine?

Pretul pentru acest serviciu este de 30 EUR (postare live de 2 ore) sau 50 EUR (postare live de 4 ore). Plata se efectueaza cash (in cazul in care sunteti din Iasi), prin transfer bancar (preferabil, daca nu sunteti din Iasi) sau PayPal, in avans.

Ma puteti contacta la numarul de telefon 0745 77 88 25 sau la adresa de e-mail me@georgeginghina.com!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.