Snapchat implementeaza Collaborative Stories

Stirea suna in felul urmator: Snapchat implementeaza Collaborative Stories iar acestea ar putea ajuta la cresterea expunerii postarilor in cadrul aplicatiei. Bun, foarte frumos, banuiesc ca toata lumea bucuroasa si fericita. Din partea mea, sanatate si drum bun Snapchat!

Recunosc, am avut si eu o perioada in care am folosit Snapchat pentru ca toata lumea era pe Snapchat si am zis sa vad si eu care e treaba, dar m-am plictisit rapid. In momentul de fata nici macar nu mai am aplicatia instalata pe telefon.

Nu suport Stories, acest feature care de ceva vreme incoace imi mananca zilele. Nu stiu unde a aparut prima data, dar sincer m-am tot plictisit sa vad stories pe Instagram, stories pe Facebook, stories pe Messenger. Pe de alta parte, m-am si saturat sa aud texte de genul “hai sa facem un boomerang sa punem la story” and many others.

Acum, ca se implemeneaza Collaborative Stories, inteleg ca toata lumea isi va putea pune story cu toata lumea. Amazing cum iti imbunatateste tehnologia viata!

Ah… nu-mi plac nici filtrele!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.