Skype is down - ce ne facem? – George Ginghina

Skype is down – ce ne facem?

Daca ar fi sa discutam pe baza statisticilor, cel mai utilizat serviciu in ceea ce priveste comunicarea online este, fara indoiala, Facebook Messenger. Cu toate astea, pentru multi dintre noi, Facebook este si trebuie sa ramana personal: pentru amici, prieteni, eventual familie, etc.

Nu imi place sa imi contactez colaboratorii sau clientii prin mesaje pe Facebook. De ce? Pentru ca viata personala a unui individ trebuie sa ramana personala. Din moment ce eu aleg sa impartasesc ganduri, poze, etc. cu alte persoane, prefer sa aleg la sange cu cine si ce impartasesc.

Skype-ul, pe de alta parte, este mult mai profi. Daca am de discutat detalii despre o campanie de promovare cu unul dintre clientii mei, de cele mai multe ori aleg sa port discutia pe Skype. Chiar si in perioada in care am lucrat cu agentii sau start-up-uri din alte tari, cand se punea problema de cate o teleconferinta, tot pe Skype se facea.

Astazi aveam programate doua teleconferinte cu doi clienti diferiti din strainatate. Dau sa intru… hop ca-i down. Skype nu functioneaza. Initial am crezut ca problema e de la mine. N-a fost asa. Internetul a inceput sa urle, iar cei de la Skype au zis doar ca vor remedia problema in cel mai scurt timp posibil. Au trecut aproximativ 7 ore de cand am depistat-o eu, pana acum nici un efect.

To be continued!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.