Serial Nou: The Crazy Ones (2013) – George Ginghina

Serial Nou: The Crazy Ones (2013)

“The Crazy Ones” (2013) vine ca o gura de aer in ceea ce priveste serialele de comedie ale ultimilor ani. Daca majoritatea sunt sitcom-uri, cu poante foarte bine scrise si cu situatii milimetric regizate, “The Crazy Ones” ofera o realitate putin exagerata dar totusi plauzibila. Difuzata de postul CBS, comedia a debutat in deschiderea noului sezon de “Two and a Half Men” si s-a bucurat atat de audiente bune (pentru debut) cat si feedback pozitiv. Storyline-ul urmareste evolutia lui Simon Roberts (Robin Williams) si a fiicei sale Sydney (Sarah Michelle Gellar) in cadrul agentiei de publicitate in care lucreaza si pe care o detin. Celor doua personaje li se alatura Zach (James Wolk), Andrew (Hamish Linklatter) si Lauren (Amanda Setton) care contribuie la umorul de situatie si completeaza cu succes cuplul de actori anterior mentionat.

Pot spune ca mi-a placut ideea, povestea, modul de constructie al personajelor, tipul de relationare dintre acestea, distributia, etc. Nu mi-a placut insa storyline-ul si nici evolutia acestuia, in special datorita faptului ca imi ofera o experienta usor de anticipat. Intotdeauna m-au atras serialele care s-au bucurat de elementul surpriza (gen House of Cards, Suits, etc.) cu personaje care surprind la fiecare replica si cu episoade care te fac sa mori de nerabdare pana saptamana urmatoare. Ei bine, “The Crazy Ones” nu imi pare a fi genul acela de serial insa cred ca e putin cam devreme sa judecam asta acum, dupa un singur episod.

Faptul ca sare din tiparul normalului, al comediilor deja consacrate, m-a facut sa adaug “The Crazy Ones” pe lista serialelor de urmarit anul acesta. Cred ca dupa cateva episoade (intre 5 si 10) ne vom putea face o idee clara si vom putea anticipa daca va fi sau nu reinnoit. Un serial nu poate fi considerat bun sau rau dupa un sezon, deci cu atat mai putin dupa un singur episod. Totusi, faptul ca il are pe Robin Williams drept personaj principal ma face sa cred ca “The Crazy Ones” va avea succesul la care spera producatorii…

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.