Serial Nou: Dads (2013) – George Ginghina

Serial Nou: Dads (2013)

“Dads” (2013) este un nou sitcom produs de catre creatorii “Family Guy” si “Ted” (despre care, din cate stiu eu, am povestit cate ceva chiar aici, pe blog) difuzat de postul american FOX. Serialul ii aduce in atentia publicului pe Eli Sachs (Seth Green) si Warner Whittemore (Giovanni Ribisi), doua personaje aparent aflate in antiteza. Cu varste apropiate de 30 de ani, atat Eli cat si Warner sunt producatorii unor jocuri video de succes, iar asta le reflecta personalitatea in proportie de 100%. Daca Warner este tipul familistului convins, cu sotie, copii, preocupat de gospodaria proprie, etc., Eli este celibatarul clasic cu o pasiune nebuna pentru jocuri video si un apartament ce ii reprezinta cu precizie personalitatea. Cuplul de personaje este completat de Veronica (Brenda Song), Camilla (Vanessa Lachey, sotia lui Warner) si Edna (Tonita Castro, un fel de Bertha din Two and a Half Men).

Eli pare a se bucura de o viata perfecta, insa nu si Warner care s-a pricopsit cu al sau tata Crawford (Martin Mull, farmacistul lui Charlie din Two and a Half Men) timp de cateva luni si care il pune in cele mai jenante situatii posibile atat fata de sotie cat si fata de 4 potentiali investitori chinezi. Nu dureaza mult nici pana cand apare David (Peter Riegert), tatal lui Eli, si desi par a se uri unul pe celalalt, Eli decide sa ii permita tatalui sau sa locuiasca impreuna cu el datorita dificultatilor financiare in care se afla.

In concluzie, “Dads” (2013) nu este o dezamagire in ceea ce ma priveste. Mi se pare un serial misto, creativ, nimic WOW dar cu mult potential. Ceea ce ma deranjeaza este faptul ca in ziua de astazi se cere foarte mult rating inca de la primul sezon. In cazul in care “Dads” nu va atinge acea limita decisiva, tare ma tem ca vom avea parte de inca un serial aruncat la gunoi degeaba….

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.