Samsung Galaxy S10 - noi detalii si poze leaked! – George Ginghina
samsung galaxy s10

Samsung Galaxy S10 – noi detalii si poze leaked!

Samsung Galaxy S10 este dezvaluit din ce in ce mai mult prin metode… neoficiale. Leak-urile au aratat, pana in momentul de fata, detalii esentiale legate de noul terminal al celor de la Samsung. Galaxy S10 urmeaza a fi lansat pe 20 februarie 2019, intr-un eveniment de mare amploare, asa cum ne-am obisnuit cu totii pana acum: Unpacked.

Am observat tendinta de a micsora marginile de la Samsung Galaxy S8 la Samsung Galaxy S9 si era de asteptat sa se intample si la Samsung Galaxy S10. Si capacitatea de stocare ne asteptam sa creasca avand in vedere ca Galaxy Note 9 a fost primul telefon ever cu 512 GB.

Desi pe mine personal nu ma incanta deloc ideea, stiam ca Galaxy S10 va avea camera frontala incorporata in ecran iar acest lucru a fost confirmat de imaginile leak-uite recent:

samsung galaxy s10
Sursa: TechCrunch.com

Ceea ce cu siguranta va fi o surpriza pentru toata lumea si motiv de “ura” din partea fanilor Apple, noul Samsung Galaxy S10 va avea si mufa jack!

samsung galaxy s10
Sursa: TechCrunch.com

Din cum arata pozele, pare a fi the real deal. Daca in anii anteriori turbam de curiozitate, acum nu pot sa zic ca sunt la fel de impresionat. N-as vrea sa ma arunc si sa vorbesc aiurea, dar mi se pare o diferenta minora intre S9 si S10 exact cum a fost si cea dintre S8 si S9. Astept sa vad si specificatiile tehnice oficiale, iar atunci voi spune cu certitudine daca merita sau nu upgrade-ul.

Voua cum vi se pare?

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.