Samsung anunta oficial retragerea Galaxy Note 7! – George Ginghina

Samsung anunta oficial retragerea Galaxy Note 7!

Pentru cei ce nu stiu, Samsung Galaxy Note 7, ultimul flagship al companiei coreene are inclus “cel mai misto” feature de pana acum: explodeaza! Inca de la lansarea de pe 19 august 2016 si pana in momentul de fata Galaxy Note 7 a trecut prin multe. Initial a avut un succes enorm si s-a vandut in peste 2.5 milioane de unitati, dupa au inceput utilizatorii sa raporteze ca face bum.

Cei de la Samsung nu puteau sa lasa situatia asa in cazul in care terminalul devenise un real pericol pentru vietile oamenilor. Dupa ce au facut niste cercetari interne, inginerii coreeni au ajuns la concluzia ca bateria ar fi de vina. Dispozitivele cu potential de scantei au fost chemate in fabrica, modelul de baterie a fost si el inlocuit cu unul ce se presupunea a fi safe, telefoanele explodate cu altele noi, toata lumea fericita… Doar ca, ghiciti ce? BOOM din nou!

“Taking our customer’s safety as our highest priority, we have decided to halt sales and production of the Galaxy Note 7” – au declarat astazi cei de la Samsung printr-un comunicat oficial.

Nu ma asteptam sa ajung sa vorbesc Samsung de rau dar in cazul de fata, vorba romanului, au dat-o cu mucii in fasole. Mie personal mi-au placut foarte mult toate produsele pe care le-am avut de la ei (vreo 4-5 smartphone-uri din seria Galaxy de care am fost extrem de multumit) dar ale mele n-au facut bum. Sa-i fi sabotat Apple de data asta? :))

Later edit: Acum cica si seria Galaxy Note ar fi in pericol sa nu mai continue!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.