S-a terminat vara. Mergem la Ski? – George Ginghina

S-a terminat vara. Mergem la Ski?

Vara s-a terminat, copii plang, se intorc la scoala. Pe Facebook, Twitter, Instagram si probabil pe alte retele de socializare necunoscute mie in momentul de fata, 90% dintre postari contin hashtag-ul #backtoschool. Eu ma bucur si rad in sinea mea… nu pentru mult timp insa. In octombrie incepe noul an universitar, ultimul (dupa cum tot eu sper) din “cariera” mea de student.

Dar mie nu-mi place s-o ard trist si sa ma dau suparat de asta cu scoala! Pusca mea, eu inteleg, dupa 3 luni de vacanta, de stat degeaba, nu prea-ti vine sa te intorci in banca din care ai plecat, la profesori, teme, teste si teze. Cred totusi ca ar trebui sa zambesti cu gandul catre urmatoarea vacanta.

Asta fac si eu! In ultimele cateva zile am tot cautat multe oferte pentru ski bulgaria si aparent chiar am de unde alege. Mi-am propus ca de acum incolo sa mai raresc iesirile in oras, la cafea, la club, etc., sa pun banii respectivi deoparte iar in vacanta sa dau cate o tura in afara. Chiar si un city break de 2-3 zile, daca il faci unde trebuie si cu cine trebuie se poate dovedi mult mai benefic decat cateva nopti de distractie & stuff.

Asadar, Bulgaria suna drept o destinatie interesanta pentru urmatoarea mea vacanta. Cica vecinii nostri de la sud de Dunare ar sti sa faca turism mult mai bine ca noi! Nu am fost, dar n-am nici o indoiala! Orice tara civilizata din Europa are turismul mai dezvoltat decat Romania, asta e clar.

Deci, cine merge cu mine la ski in Bulgaria? Daca mai exista doritori, cine stie, poate punem de-o brigada mare si obtinem si un discount pentru grup! :)))

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.