S-a lansat Facebook Messenger Lite! – George Ginghina

S-a lansat Facebook Messenger Lite!

Incepand de astazi, 28 aprilie 2017, Facebook Messenger Lite este disponibil atat pe Google Play cat si pe AppStore in peste 100 de tari. Varianta lite a deja popularului Messenger va consuma mai putin internet, va rula mai eficient pe smartphone-uri outdated si va facilita comunicarea pe internet a persoanelor din zone subdezvoltate.

Asa prezinta Facebook aceasta stire… eu inteleg cu totul altceva.

Odata cu ultimele updateuri in care s-au inclus stickerele, storyurile, si toate celelalte functionalitati complet nefolositoare dar mai mult sau mai putin atractive din punct de vedere vizual, utilizatorii Messenger s-au cam impartit in doua tabere: cei excited si cei satui. Personal, fac parte din a doua categorie…

De fiecare data cand vad ca am de facut update la Facebook si la Messenger parca stau cu o oarecare frica ca o sa ma enervez cumplit cand voi deschide noua versiune a aplicatiei. Nu pot sa inteleg rostul storyurilor diferite pe Facebook, Messenger si Instagram! Sper din tot sufletul meu sa nu ii puna boala sa le introduca si la Whatsapp…

Totusi, ca sa revenim la Messenger Lite, recunosc ca e pretty cool. Se misca bine, nu are toate gunoaiele incorporate, e usor de folosit, big up!

Daca esti ca mine si iti place ca IM-ul pe care il folosesti sa fie cat mai curat si lizibil, Messenger Lite este, fara indoiala, o optiune demna de luat in considerare. Singurul dezavantaj pe care il gasesc este ca nu beneficiaza de bubble head-uri, o optiune cu adevarat utila la varianta completa.

 

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.