Review: The Last Man on Earth - Sezonul 1 – George Ginghina

Review: The Last Man on Earth – Sezonul 1

“The Last Man on Earth” a fost unul dintre serialele aflate pe lista mea de “pending” pentru o buna bucata de vreme. M-a tentat inca de la bun inceput pentru ca mi-a placut enorm ideea din spatele serialului si anume aceea de a ramane ultimul om de pe pamant. Will Forte, actorul principal, regizorul si producatorul serialului, a incercat sa imbine realismul cu entertainmentul american iar produsul final este reusit… doar ca nu pentru cineva care nu intelege cu ce se mananca treaba asta.

Phil, personajul principal, se trezeste intr-o buna zi si realizeaza ca un virus a ucis intreaga populatie a planetei. Evident, omul se urca intr-o masina si calatoreste prin toate statele din SUA in incercarea sa de a gasi o femeie cu care sa procreeze. Fara rezultat, Phil are si un plan de rezerva: scrie mesaje pe panouri publicitare cum ca inca mai exista cineva in viata dupa catastrofa globala.

Mi-a placut faptul ca Phil chiar stie sa-si faca de cap… Acum, fiind ultimul barbat de pe pamant, conduce masini luxoase, isi amenajeaza casa cu cele mai imporante tablouri pictate vreodata, isi inneaca amarul in alcool si isi pune la cale propriul sau bar pe care il amenajeaza cu vreo 20 de mingi (pe sistemul Tom Hanks) carora le vorbeste in mod constant pe parcursul sezonului. Ce nu mi-a placut? Faptul ca serialul este tras de par din multe puncte de vedere.

Inteleg ca nu folosesti toaleta pentru ca nu mai ai apa curenta, da’ hai sa fim seriosi: cine si-ar face nevoile timp de 2 ani intr-o piscina? Sau de ce nu se ocupa de gradinarit? Sau de ce nu se imbolnaveste?

Cand apar personajele 2, 3 si 4, lucrurile iau o intorsatura si mai nasoala din punctul meu de vedere. De ce? Pentru ca “The Last Man on Earth” devine o semi-telenovela.

In concluzie, exista parti amuzante si parti mai putin amuzante. Sezonul are 13 episoade, fiecare a cate 20 de minute, deci e relativ usor de parcurs in 2-3 zile. In lipsa de altceva, il recomand.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.