Recomandare: House of Lies (2012) – George Ginghina

Recomandare: House of Lies (2012)

Eu sunt mare consumator de filme si seriale, asta cred ca e un lucru stiut de toti cei care imi citesc blogul. Totusi, trebuie sa precizez ca de cand sunt in Italia, timpul liber de care dispun a scazut simtitor. Nu imi mai permit sa vizionez cate un film pe seara (sau poate chiar mai multe) asa cum o faceam candva, acum cateva luni. De fapt, daca stau bine si ma gandesc, nu cred ca am vazut 5 filme pe parcursul ultimilor aproape 3 luni! Tin minte ca mi-am facut damblaua (in sfarsit!) si dupa trei sau patru incercari esuate am reusit sa vad Silver Linings Playbook! Sper sa scriu si un review zilele astea…

Insa astazi discutam despre serialul House of Lies, serial despre care nu stiu foarte multi, dar care merita popularizat la maxim pentru ca este absolut incantator. House of Lies mi-a fost recomandat de catre Robert (unul dintre colegii mei de la facultate), chiar inainte de un examen pe parcursul semestrului trecut. Chiar daca nu i-am dat o sansa la inceput, nu regret. Macar am avut la ce ma uita cat timp ma plictiseam prin Italia!

Subiectul principal e simplu: business-ul. House of Lies relateaza sacrificiile pe care trebuie sa le faci pentru companie si bani. House of Lies te invata cum sa-ti minti frumos clientul (tocmai in ideea de a prelungi deadline-ul) sau cum sa-l convingi ca este dependent de tine si ca tu esti cel care ii poate duce afacerea la un nou nivel.

Eu il recomand din toata inima. Pe mine m-a prins grav tare de tot, si nu cred ca va puteti inchipui cat de nasol este ca trebuie sa astept pana in ianuarie 2014 pentru sezonul 3. Asta-mi pare a fi un challange chiar mai greu decat cel avut data trecuta cu Suits!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.