Recomandare: Brooklyn Nine-Nine (2013) – George Ginghina

Recomandare: Brooklyn Nine-Nine (2013)

Cauti un serial de comedie cu adevarat amuzant? Felicitari, tocmai ai gasit unul! Personal, ma uit la filme si seriale doar pentru entertainment. Nu imi place sa vad urmariri, batai, creieri zburati pe pereti sau mai stiu eu ce; sau nu in mod repetat cel putin. Prefer sa rad, sa ma distrez, sa ma relaxez, sa ma simt bine.

Dupa ce am vazut cele mai bune seriale de comedie, de la Seinfeld si Friends si pana la Two and a Half Men, The Big Bang Theory sau How I Met Your Mother, mi-a fost foarte greu sa gasesc unul care sa imi placa cu adevarat si care sa nu fie anulat dupa un singur sezon (cum am patit anul acesta cu The Great Indoors sau Making History).

Brooklyn Nine-Nine e genul de serial la care se livreaza cate 1-2-3 glume pe minut. Ce imi place cel mai mult? Personajele sunt conturate foarte bine iar actorii se completeaza perfect.

O chestie foarte interesanta pe care am observat-o ar fi ca relatiile dintre personaje se dezvolta doua cate doua, dar de la episod la altul difera si se schimba, in functie de situatie.

In incheiere va spun ca am vazut un sezon si jumatate in trei zile… Ups!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.