Proiecte noi de la Createvertising! – George Ginghina

Proiecte noi de la Createvertising!

Pentru cei ce nu stiu deja, Createvertising este o agentie de Online Marketing & Advertising fondata in August 2013. Da, stiu, suna foarte pompos si complicat, dar de fapt nu este. Scopul meu si al echipei mele este acela de a planifica, dezvolta si ulterior executa campanii de promovare online creative pentru startup-uri si business-uri de toate felurile si din toate colturile lumii.

Am plecat la drum cu ideea ca vom fi in primul rand independenti dar in acelasi timp orientati atat catre client, cat si catre consumator… ca nu vom fi doar o “alta” agentie care incaseaza bani si executa un proiect. Nu, noi ne-am dorit intodeauna sa excelam in ceea ce facem si sa multumim pe toata lumea. Am explicat marketingul online pe intelesul tuturor, am executat campanii de promovare creative, am folosit numai tehnici de promovare legitime si nu am abuzat niciodata de increderea sau rabdarea consumatorului.

Doi ani si jumatate mai tarziu pot spune ca ne e bine… spre bucuria mea. Lucrurile se indreapta intr-o directie misto, iar 99% dintre clientii cu care am colaborat in trecut ne-au ramas apropiati si in momentul de fata. Din pacate insa, asta ne-a lasat foarte putin timp la dispozitie pentru a dezvolta ideile noastre sau proiectele proprii.

In general, lunile ianuarie, februarie si martie, din punct de vedere al business-ului sunt cam moarte indiferent de industrie sau domeniul in care afacerea activeaza. Ei bine, n-o sa va mint, cam asa a fost si pe la noi… doar ca, spre deosebire de altii, noi am folosit timpul asta intr-un mod cat se poate de productiv.

In acest moment, pe biroul meu exista 3 proiecte ce asteapta sa fie lansate. Cand le vom anunta? Nu stiu, probabil cat se poate de curand. Unele idei sunt vechi, regandite si adaptate la ziua de astazi, altele noi si inovative. Ca un sneak peek, in viitor apropiat ne dorim sa:

  1. Efectuam o restructurare a proiectului highsound.ro… de la zero. Vom schimba complet conceptul, design-ul, dar vom pastra spiritul si devotamentul de pe parcursul ultimilor 7 ani.
  2. Lansam o platforma noua si inovativa… despre aceasta nu pot spune foarte multe la momentul actual.
  3. Dezvoltam o aplicatie care te va scapa de plictiseala oricand si oricum.
  4. Dezvoltam un proiect pe parte de video content pentru YouTube si Twitch.

Daca n-ati facut-o pana acum, va recomand sa ne urmariti pagina de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutati.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.