Primele imagini cu Nokia Lumia 1520 – George Ginghina

Primele imagini cu Nokia Lumia 1520

Motivul pentru care nu ati auzit inca de Nokia Lumia 1520 este ca numele oficial a fost inregistrat abia in urma cu cateva zile. Pana acum, toate informatiile despre acest produs se vehiculau sub numele de cod “Bandit”. De ce este Nokia Lumia 1520 interesant? Pentru ca exact ca si HTC One Max, din punctul meu de vedere, este o struto-camila. Cand Samsung a introdus pe piata primul model de Galaxy Note toata lumea spunea: “Ce-i dom’le cu paleta aia? Nu o sa se vanda niciodata!”. Diagonala respectivului model era de numai 5 inch.

Ei bine, uite ca s-a vandut si uite ca a avut succes. Samsung a continuat sa creasca semnificativ dimensiunea display-urilor la smartphone-urile pe care le produce, iar companiile rivale au urmat in acest trend. In primavara acestui an producatorul korean a oferit pietii Galaxy Mega, un smartphone urias ce vine in doua variante: una de 5.8″ si una de 6.3″.

HTC One Max (5.9″) si Nokia Lumia 1520 (6.0″) se afla undeva la mijloc. Purtand titulatura de a fi cel mai mare smartphone realizat vreodata de catre Nokia, Lumia 1520 mai are si avantajul de a fi singurul telefon cu display Full HD produs vreodata de aceiasi finlandezi. Pentru mine surprinzator este faptul ca (din poze cel putin) Lumia 1520 pare construit intr-o carcasa unibody foarte, foarte subtire! Se mai zvoneste ca dispozitivul ar veni echipat cu o camera foto (tehnologie PureView) suportand o rezolutie de (!!!) 20 MP.

Nokia Lumia 1520 va iesi pe piata undeva la sfarsitul lunii octombrie, inceputul lunii noiembrie a acestui an. O declaratie in legatura cu prezentarea oficiala nu a fost facuta pana la momentul dat.

Nokia 1020 vs. Nokia 1520

 

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.