Ce este The Grape? In primul rand o inovatie, mai ales pentru spatiul de business iesean. Primul hub pentru freelanceri din orasul Iasi si-a deschis portile astazi la ora 9:00 iar eu mi-am facut aparitia inca de la primele ore. As vrea sa multumesc atat Costinei cat si lui Flavian pentru primirea foarte calduroasa, pentru turul locatiei, pentru cafeaua de dimineata si pentru one day pass-ul oferit cadou in aceasta zi inaugurala.

Nu am ezitat sa loc la unul dintre birouri si sa ma apuc de treaba. Ca o prima impresie pot spune ca imi place The Grape pentru modul in care este gandit, pentru amenajare, pentru design-ul foarte prietenos, etc. Va invit sa le dati un “Like” pe Facebook si, daca sunteti din Iasi, sa va alaturati comunitatii ce urmeaza a se forma aici. Tot aici ma veti putea gasi si pe mine!

This article has 4 comments

  1. Valentin Dobrescu Reply

    Imi place ca exista in Romania, persoane care fac ceva interesant pentru noi, freelanceri. Exista in Timisoara, in Cluj si Bucuresti. Sper sa se mai deschida, cat mai multe, cat mai bine.

  2. Interviul pentru The Grape Reply

    […] tinut legatura, primul hub de freelanceri din Iasi s-a deschis, iar eu nu puteam lipsi de la marele eveniment. Din una in alta, foarte curioasa din fire, Costina m-a convins sa-i raspund si la cateva intrebari […]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *