Prima zi la The Grape – George Ginghina

Prima zi la The Grape

Ce este The Grape? In primul rand o inovatie, mai ales pentru spatiul de business iesean. Primul hub pentru freelanceri din orasul Iasi si-a deschis portile astazi la ora 9:00 iar eu mi-am facut aparitia inca de la primele ore. As vrea sa multumesc atat Costinei cat si lui Flavian pentru primirea foarte calduroasa, pentru turul locatiei, pentru cafeaua de dimineata si pentru one day pass-ul oferit cadou in aceasta zi inaugurala.

Nu am ezitat sa loc la unul dintre birouri si sa ma apuc de treaba. Ca o prima impresie pot spune ca imi place The Grape pentru modul in care este gandit, pentru amenajare, pentru design-ul foarte prietenos, etc. Va invit sa le dati un “Like” pe Facebook si, daca sunteti din Iasi, sa va alaturati comunitatii ce urmeaza a se forma aici. Tot aici ma veti putea gasi si pe mine!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

4 comments On Prima zi la The Grape

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.