Prima impresie despre Samsung Galaxy S9 – George Ginghina

Prima impresie despre Samsung Galaxy S9

Daca tot am reinceput seria de articole pe blog cu un review la Galaxy S8 (pe care il poti citi aici) si avand in vedere ca tocmai s-a lansat Galaxy S9, astazi am decis sa fie ziua in care vorbim despre Samsung. Mentionez de la bun inceput ca acest articol nu este un review, ci doar o parere personala.

As dori sa precizez ca sunt fan Samsung, dar mai ales al produselor din seria Galaxy S. Am avut pana in momentul de fata Galaxy S, Galaxy S4, Galaxy S5 si Galaxy S8. Din punctul meu de vedere toate modelele mentionate anterior au fost, per total, niste dispozitive deosebit de bune si performante la vremea lor, in ciuda gurilor rele.

Va mai aduceti aminte cat de incantat am fost de Galaxy S8 atunci cand s-a lansat? Ei bine, de data aceasta nu mai este cazul.

Galaxy S9 este, din punctul meu de vedere, aproape identic cu Galaxy S8.

Am avut ocazia sa il butonez pret de cateva minute alaltaieri cand am trecut prin showroom-ul emag din Titan.

Cateva concluzii scurte:

  1. Se misca la fel de bine ca si Galaxy S8 desi e cu muuult mai scump;
  2. Design-wise arata aproape identic;
  3. Nu imi place deloc faptul ca senzorul de amprenta este acum pozitionat sub camera. Mi se pare extrem de incomod comparativ cu S8 desi sunt multi utilizatori care probabil m-ar contrazice;
  4. Camera chiar este WOW si face poze incredibile in medii slab sau deloc iluminate;
  5. Super Slow Mo este un feature interesant dar absolut deloc practic;
  6. Vine cu Android 8.0 stock?! Nici macar 8.1 desi a fost lansat in urma cu mai putin de o luna?!
  7. Ecranul intr-adevar, parca e ceva mai bun, dar diferenta nu este deloc usor de sesizat;

Per total, in momentul de fata cel putin, eu nu as da S8-ul pe S9 sub nici o forma. Diferenta de pret este considerabila iar din punctul meu de vedere, chiar nu se justifica. Daca voi avea ocazia sa folosesc unul timp de cateva zile, voi reveni cu un scurt update aici.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.