Planuri si dorinte pentru 2017 – George Ginghina

Planuri si dorinte pentru 2017

La multi ani tuturor! Va doresc un an nou plin de sanatate, fericire, bucurii si realizari atat pe plan personal cat si pe plan profesional. Sa va iasa totul ca la carte, sa aveti parte de tot ceea ce va doriti si sa fiti capabili sa treceti peste orice obstacol veti intampina!

Am ajuns in momentul acela cand realizez ca nu mai cresc ci imbatranesc. Toata viata mi-am dorit sa fiu mare, sa traiesc asa cum imi doresc, sa nu fiu constrans de nimeni si nimic… Acum, privind inapoi, parca imi pare rau. Am dat de resposabilitati si in acelasi timp am ratat multe momente frumoase, specifice varstei, in graba asta de a ma maturiza… desi nu mi-a impus nimeni nimic. Va sfatuiesc sa nu procedati ca si mine!

Spre deosebire de anii anteriori, 2016 a fost anul realizarilor personale in ceea ce ma priveste. Dupa aproximativ 4 ani in care profesionalul a fost primordial si toate resursele mele au fost investite in cariera respectiv Createvertising, anul acesta in sfarsit pot spune ca am gasit ceea ce cautam de mult: un partener extraordinar, stabilitate, etc. Pot spune ca am reusit sa inchei anul pe culmile fericirii si ca l-am inceput pe cel nou macar in aceeasi maniera.

Pentru 2017 insa, am planuri marete! Trebuie neaparat sa imi iau si eu permisul de conducere (am amanat treaba asta pentru prea mult timp) si sa imi dezvolt in continuare afacerea. Exista perspectiva unor proiecte noi in viitorul apropiat, dar nu pot sa dezvalui mai multe din motive lesne de inteles. In momentul in care vom reusi sa concretizam una sau mai multe idei, voi anunta atat aici cat si pe pagina de Facebook a agentiei pe care o conduc.

In luna august a acestui an se vor implini 7 ani de cand am acest blog… parca nu imi vine sa cred cum trece timpul!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

1 comments On Planuri si dorinte pentru 2017

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.