Perioada aglomerata – George Ginghina

Perioada aglomerata

Inca de prin Aprilie, de cand nu am mai scris nimic, am trecut printr-o perioada foarte, foarte aglomerata, din toate punctele de vedere. Ca si cum Createvertising, highsound.ro si celelalte proiecte in desfasurare nu erau suficiente, lucrurile nu pot spune ca au fost lejere nici la facultate. Pe langa faptul ca a trebuit sa imi asigur numarul suficient de note pentru a trece la fiecare dintre cele 6 materii, am fost nevoit si sa imi selectez tema de licenta si profesorul coordonator. Cum statul roman incurajeaza birocratia, viata mea a fost un permanent du-te / vino prin Iasi.

Am reusit, totusi, sa evadez cateva zile la inceputul lunii mai si sa imi fac drum catre mare, spre Kudos, Sunwaves si altele similare. A fost, fara doar si parte, una dintre cele mai frumoase experiente din viata mea, in special datorita faptului ca am venit din partea proiectului meu de suflet si anume highsound.ro.

In ceea ce priveste Createvertising, lucrurile sunt intr-o directie buna. Ma bucur sa observ ca atat eu cat si cei cu care colaborez ne dezvoltam si ne maturizam din punct de vedere profesional. Fiecare dintre ultimii clienti cu care am lucrat au fost mai mult decat incantati de serviciile prestate. Pentru mai multe detalii in legatura cu acest subiect te invit sa accesezi acest link.

Cam atat pentru moment. Promit ca va mai scriu cand prind ocazia! :)

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.