Pe unde mai calatorim? – George Ginghina

Pe unde mai calatorim?

De gustul calatoriilor am dat undeva prin 2005, cand am parasit Romanica pentru prima data in favoarea unei excursii la Paris, in Franta. Pe parcursul anilor au mai urmat si altele iar astfel am avut norocul de a vizita orase precum Frankfurt, Roma, Florenta, Napoli sau Geneva. Dupa cum probabil stiti, la inceputul anului 2013 am avut sansa de a obtine o bursa ERASMUS in Foggia, Italia iar in timpul petrecut acolo, mi-am propus 3 obiective: sa ma intorc mai experimentat intr-ale muncii, sa invat sa gatesc mancare italiana in adevaratul sens al cuvantului si sa calatoresc pe cat de mult posibil.

Spun, cu mana pe inima, ca le-am atins pe toate. Dupa 6 luni de practica in departamentul de relatii internationale al universitatii din Foggia m-am intors cu mai multa incredere in sine si, evident, cu mai multe cunostinte. Datorita prietenilor italieni pe care i-am cunoscut, am invatat si sa gatesc fel de fel de tipuri de pasta, pizza, sau lasagna. In final, mi-am implinit dorinta de a calatori, si astfel am ajuns in cele mai populare statiuni de pe litoralul din sudul Italiei, in orase precum Teora, Caposele sau Senerchia (de care, cel mai probabil, nu a auzit nimeni) dar si in Corsica datorita unui eveniment pe care l-am avut intr-un oras de pe vestita insula.

Practica am terminat-o de mult si iata-ma acum blocat in tara datorita studiilor. Pasiunea pentru calatorii nu mi-a murit (iar pentru asta recomand www.turismin.ro) iar la iarna planuiesc sa o iau de la capat. Tura asta visez la statiuni montane (desi nu sunt un impatimit al ski-ului) deci sper sa pot ajunge in tari precum Austria, Elvetia, etc. Promit sa incerc experienta (n-am facut-o niciodata) si deja am inceput sa ma interesez pentru servicii de ski pass Austria asta ca sa nu fiu nevoit sa bat partiile alea la picior tot timpul.

Voi pe unde planuiti sa va petreceti vacantele?

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.