Pe tine ce te motiveaza? – George Ginghina

Pe tine ce te motiveaza?

Avand in vedere ca sunt pe cale de a pune pe picioare un nou business (si nu vorbim de No name available) ma simt nevoit sa va cer o parere. Intrebarea este simpla: pe voi ce va motiveaza? Pentru unii, obtinerea unui rezultat pozitiv, a unei experiente de lucru incantatoare, poate constitui o motivatie chiar mai mare decat beneficiul financiar. Pentru altii, salariul este totul…

Eu tind sa cred ca sunt genul de om motivat de echipa cu care lucrez. Putinele au fost proiectele in care am fost un simplu angajat, si mult au fost cele in care am fost coordonator in adevaratul sens al cuvantului. Cand imi aleg oamenii cu care vreau sa lucrez, sunt foarte atent si nu fac nici un fel de compromis. Cand vad ca cei 2-3 parteneri implicati in proiect sunt cel putin la fel de interesati ca si mine, parca am mai multa tragere de inima sa investesc resurse (a se citi timp si bani) decat in alte situatii.

De asemenea, pot spune ca si remuneratia este un criteriu important. Cand observ ca sunt recompensat (uneori chiar indiferent de suma) pentru volumul de munca depus, ma simt si mai interesat sa fac tot ce imi sta in putiinta pentru a face proiectul sa reuseasca. Cu toate astea, nu sunt deloc convins ca sunt multi cei care gandesc asa cum o fac eu.

Revenind la intrebare: pe tine ce te motiveaza? Raspunsurile le astept in sectiunea de comentarii de mai jos!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.