Pariuri in 2016 - online sau offline? – George Ginghina

Pariuri in 2016 – online sau offline?

Poate deloc surprinzator, una dintre cele mai profitabile industrii din 2015 isi consolideaza pozitia si in 2016. Evident, vorbim de nisa gambling si te tot ce include aceasta: poker, blackjack, ruleta, etc. Intrucat nu ma pot numi parior (ultima data am pus un bilet pe un meci de fotbal din 2012 cred) habar nu as fi avut de schimbarile din industrie si noile reglementari, daca nu se facea atata valva. Aparent, romanii care au pariat la case de pariuri neacreditate de directia whatever a jocurilor de noroc (evident, un nou organ guvernamental, ca nu aveam destule) s-au ales cu amenzi usturatoare de la 5.000 RON in sus.

Desi nu am facut neaparat cea mai pozitiva reclama casino-urilor (indiferent ca vorbim de cele online sau offline) cred ca este foarte important sa stiti in ceea ce va bagati atunci cand pariati. Dar, apropo de asta, voi pe ce anume pariati? Imi povestea cineva recent de niste pariuri speciale pe racetrack la ruleta (cred?) insa cum nu ma pricep, n-am inteles nimic.

Asta cu pariatul online nu e top of my choice. Eu prefer sentimentul real, cel in care te duci la aparat, bagi bancnota si apesi pe butonul de start de un milion de ori. Stiu ca o sa starnesc hohote de ras, da’ nici asta nu se intampla prea des, poate ca o data la 6-12 luni cam sa. Iar atunci mizez cate… 10-20 de lei? Culmea este ca tot reusesc sa castig si asa insa chiar mi-ar placea sa pot sta o data, cu cineva, la o discutie, si sa imi explice si mie diferența dintre aparatele online și cele reale sau diverse tactici / strategii pe care le-as putea aborda.

Pana una alta, stati cuminiti, aveti grija pe unde pariati si nu uitati ca roata norocului se poate intoarce mereu!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.