O hota nu are voie sa lipseasca din nici o bucatarie – George Ginghina

O hota nu are voie sa lipseasca din nici o bucatarie

Daca tot am vorbit in ultima perioada despre electrocasnice, astazi intram in subiectul hota telescopica. Asa cum am mentionat si in titlu, din punctul meu de vedere hota nu are voie sa lipseasca din nici o bucatarie. De ce? Explic pe larg mai jos.

Am doi prieteni foarte buni pe care ii vizitez des. Amandoi sunt fumatori si cu amandoi stau si fumez de obicei in bucatarie sau pe balcon. Unul dintre acestia, culmea, are hota, celalalt nu are deloc. In cazul primului, desi hota este functionala, nu este conectata la mediul exterior printr-un tub de evacuare. In ambele cazuri, va spun cu mana pe inima ca de fiecare data cand plec din incinta locuintei lor, duhnesc a tigara in ultimul hal.

Recunosc, pe de o parte nu am ce comenta din acest punct de vedere, pentru ca multi ani la rand, cat s-a fumat in cluburi, puburi si baruri n-am avut nici o problema cu chestia asta… acum brusc ma deranjeaza! Dar o hota functionala ne-ar scapa de mirosul de tigara? Cu siguranta.

Esti interesat sa achizitionezi o hota insa nu stii catre ce model sa te orientezi? Intra pe http://hotatelescopica.ro/ si vei gasi acolo toate informatiile necesare despre acest subiect precum si o serie de produse recomandate.

Ca fapt divers, sa stiti ca nu e deloc misto iarna, cand e frig de crapa pietrele afara si doi sau trei oameni fumeaza intr-o bucatarie de 12-14 mp. Este absolut obligatoriu sa deschizi geamul ca sa aerisesti, iar cand intra frigul in tine ai bucuria de pe lume.

Pe de alta parte, hotele mi se par absolut obligatorii in locuintele de tip open space in care se gateste. O hota buna nu numai ca va prelua mirosul de mancare, dar mie personal imi place si datorita faptului ca majoritatea sunt dotate cu sistem de iluminat iar acesta te ajuta foarte mult atunci cand gatesti, indiferent ca o faci ziua sau noaptea.

Nu ai o hota in bucatarie? Fa in asa fel si achizitioneaza-ti una in cel mai scurt timp posibil. Daca nu o faci pentru tine, macar fa-o de dragul prietenilor tai fumatori! :))

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.