Noul Google Images suge rau de tot! – George Ginghina

Noul Google Images suge rau de tot!

Pe langa faptul ca, inca de cand m-am apucat eu de blogging, ma simt tot mai sabotat de Google prin update-urile la diverse servicii pe care le ofera, ei nu inteleg deloc conceptul de “user-friendly”. Poate ca e doar o impresie de-a mea, insa mie mi se pare ca tot ce inseamna Google (inclusiv YouTube) este greu de folosit. Exceptie faceau doar varianta veche a Google Images, si poate GMail, insa aici consider ca sunt indulgent. Acum, baietii au decis sa strice si primul serviciu, si sa ma enerveze pe mine tot mai mult.

Dar eu am realizat o chestie, si cred ca incep sa ma mosnegesc din acest punct de vedere. In ultima vreme, resping cam tot ceea ce inseamna nou sau imbunatatit. Mie imi plac chestiile simple, care functioneaza rapid si eficient, fara briz-briz-uri sau elemente vizuale enervante. In cele din urma, fortat fiind de imprejurari, ma adaptez la noul sistem si o iau ca atare. Asa am facut si cu Timeline de la Facebook, asa am facut si cu numeroasele variante de YouTube, asa fac si acum cu noul Google Images.

Mi-ar placea totusi ca cei de la Google, Facebook, si asa mai departe, sa realizeze un website special, o varianta clasica, care sa fie accesata de toti cei care resping noua versiune. Cat de greu ar fi sa implementezi un selector, cu diferitele versiuni aparute, si sa lasi utilizatorul sa aleaga ce vrea sa foloseasca? Nu foarte, insa, probabil, majoritatea ar respinge noul produs si ar ramane la cel traditional. Astfel, daca nu te pot face sa il placi, ti-l baga pe gat.

Misto tehnica de marketing, nu?

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.