Noiembrie frumos la Iasi! – George Ginghina

Noiembrie frumos la Iasi!

Motive sa urasc orasul asta gasesc in fiecare zi… si multe. Motivele pentru care-mi place sunt putine… Pentru mine “acasa” va reprezenta intotdeauna Gura Humorului, oraselul in care am crescut. Orasul Iasi insa a fost si el bun cu mine. Inca de la scoala primara (EuroEd) si pana la gimnaziu, liceu (Colegiul National “C. Negruzzi”) iar ulterior facultate (Universitatea “Al. I. Cuza”), Iasiul mi-a oferit optiuni in materie de educatie.

Daca ar fi sa discutam despre avantajele si dezavantajele de a locui in Iasi ar trebui sa scriu un articol interminabil. Nu am sa fac asta. Am sa va povestesc totusi o situatie pentru care ma bucur ca locuiesc aici si nu in Bucuresti, sa zicem.

Acum o saptamana autoritatile erau luate din nou prin surprindere de zapezi. Unde? Chiar la Bucuresti. Desi se afla mai la nord, in Iasi nu a mai cazut un fulg de nea inca de iarna trecuta. Ba mai mult, de cand a trecut Octombrie in Iasi parca a venit vara. Ultimele 3 zile au fost atat de calduroase, senine, frumoase si insorite incat mie, locuitor al Iasiului de atata timp, nu imi vine sa cred. Dupa-amiaza este absolut o placere sa te plimbi prin centru, prin Palas, sa iesi cu bicicleta sau sa mergi la alergat la stadion.

Nu prea am avut eu sansa sa ma bucur de vreme buna; ultimele cateva zile au fost chiar foarte aglomerate. Astazi insa, avand in vedere ca am terminat mai tot ce aveam de facut, am decis sa schimb putin tactica si sa ies, sa profit de vremea frumoasa.

De asemenea, nu stiu daca am scris vreodata pe blog despre el insa daca nu facem anuntul acum: am un frate mai mic, Mihai. Astazi implineste 10 ani, creste mare, schimba prefixul.

In cazul in care aveti urari de bine pentru el, le asteptam in sectiunea de comentarii de mai jos. Eu il voi ajuta sa le vada si sa va raspunda. El probabil se va bucura.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.